[ISTRA] Izlet koji zauvijek ostaje u sjećanju! 3 dana/2 noćenja s doručkom u prekrasnom ambijentu Heritage hotela Chersin**** u Fažani, za dvoje te za samo 850 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Stvorite zajedničke uspomene i istražite jedinstveni spoj starog i modernog! Poklonite si trodnevni odmor uz noćenje na bazi doručka te smještaj u dvokrevetnoj sobi u Heritage hotelu Chersin**** u Fažani! Preporučamo izlet u prekrasan Np Brijuni! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO u periodu od 06.04 do 20.05 2018.!

Mali i šarmantni heritage hotel Chersin nalazi se u staroj jezgri prekrasnog ribarskog mjesta Fažana nasuprot Nacionalnog parka otočja Brijuni u 500 godina staroj zgradi koja je pod zaštitom UNESCO-a i samo 100 metara udaljena od mora i prekrasnih plaža.

Za Vaš ugodan boravak u heritage hotelu Chersin brine se obitelj Chersin koja će se sa svojim dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u turizmu pobrinuti da Vaš boravak u hotelu ostane dugo u Vašim sjećanjima.

Heritage hotel Chersin okružen je prekrasnim malim istarskim mjestima, kulturnim znamenitostima, živahnim restoranima te s puno zanimljivih lokacija gdje možete provoditi Vaš aktivan odmor ako tražite nešto više od mora i sunca.

SOBE

Bezvremenski dizajn naših luksuznih soba vraća Vas u prošlost. Sobe u heritage hotelu Chersin nude jedinstveni spoj starog i modernog koji omogućuje potpuno zadovoljstvo naših gostiju.

Sve sobe u heritage hotelu Chersin su: klimatizirane, s kupaonicom s tuš kabinom, kvalitetnom hotelskom kozmetikom, TV prijemnikom, telefonom, bežičnom internet vezom, sefom, mini-barom, toaletnim stolom sa stolicom te s ugodnim foteljama za Vaše opuštanje.

Za ugodniji boravak u hotelu na raspolaganju u sobama su bademantili i papuče.

Sve smještajne jedinice, kao i heritage hotel, u potpunosti su nepušačka zona.

Istarska kuhinja... to je susret civilizacije: Mediterana i srednjoeuropskih prostora.

U svemu su najprepoznatljivije odlike primorske i kontinentalne kuhinje: ribe, rakovi i školjke priređeni na razne načine; tjestenina (fuži, njoki, lazanje pasutice...) s plodovima mora, umacima od divljači; pršut, kobasice i zarebnjak (ombolo), kiseli kupus, palenta... U nepresušnim varijantama, razni vidovi maneštre (minestrone) upotpunjuju dio glavnih osobitosti.

Od vina, nezaobilazna malvazija i teran stoje na čelu povorke iz domaćih podruma. Karakteristična je "Istarska supa",crno vino s poprženim kruhom, uljem i šećerom – vino koje se jede – a sve pripremljeno na vatri domaćeg ognjišta. Heritage hotel Chersin Vam nudi gourmet restoran "Da Nonna" s mediteranskom kuhinjom gdje možete kušati istarsko-talijanske specijalitete, istarska i talijanska vina, najbolja maslinova ulja i delicije koje će zadovoljiti i one najizbirljivije.

Na terasi gourmet restorana možete uživati u domaćim kolačima i tortama, jutarnjoj talijanskoj kavi, popodnevnoj čaši vina ili piću pred počinak.

Heritage hotel Chersin je savršeno mjesto za započinjanje izleta u Istri. 

Inspirirajte se!


Nacionalni park Brijuni

Autohtono raslinje, izvanredno očuvana mediteranska makija, livade na kojima bezbrižno pasu jeleni lopatari, aksisi i mufloni... dio su brijunskog krajobraza i izletničkog programa koji se djelimice realizira turističkim vlakom.

Vlakom se posjećuju od centra otoka udaljeni arheološki lokaliteti; zaljev Verige s ostacima rimske vile rusticae iz I st.n.e.  kao i safari park u kojem u skladnoj zajednici žive zebre, somalijske ovce, indijska goveda, jednogrba deva, lame i slonica.

Nacionalni park Plitvička jezera

Plitvička jezera najpoznatiji Nacionalni park u Hrvatskom pod zaštitom Unesc-a. Nacionalni park je udaljen samo 3 i pol sata vožnje od Fažane. Uživajte u čarima prirode.


Poreč - Jama Baredine

Samo 50 minuta vožnje od Fažane uživajte u prekrasnoj Jami Baredine pd zaštitom Unesca i u šetnji dugoj 40 - tak minuta sa stručnim vodičem uživajte u prekrasnim prizorima koje nam daje priroda.


Bale - Vodnjan - Pula

Izlet u prekrasne Istarke gradiće gdje možete posjetiti muzeje, crkve i prošetati se malim uskim kamenim uličicama koje odišu prošlošću...


Motovun - Beram - Pazin

Prekrasna unutrašnjost Istre sa svojim gradovima.


Buzet - Hum

Uz ušće rijeke Mirne uživajte u Istarskom krajoliku.


Rovinj

Jedan od najromantičnijih gradova u Hrvatskoj.


Venecija

Samo 3 sata vožnje od Fažane uživajte u jedinstvenoj Veneciji.


Doživljaj Fažane kao ribarskog mjesta najživlji je u lučici, na rivi, gdje se uz barke i mreže razvija priča o ribarskome umijeću i ribarskoj sreći. Šetnja do malog ribarskog muzeja, fažanske ribarnice, pogled prema Brijunima s prekrasne šetnice, predah na terasi nekog od restorana ili na klupici u razgovoru s valovima... čini zbir slika što zauvijek ostaju u sjećanju. Posjet župnoj crkvi sv. Kuzme i Damjana i romaničkoj Gospi Karmelskoj s karakterističnom «lopicom» (nadsvođenim ulaznim prostorom) prigoda je za upoznavanje ovdašnjih umjetnina.

Nacionalni park Brijuni oaza je veličanstvenog sklada čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta. Na Brijunima je upisano gotovo 700 vrsta raslinja, oko 250 vrsta ptica, dok blaga mediteranska klima čini ovo mjesto ugodnim i ljekovitim. Krenuvši iz Fažane, gledana s palube, crta se zelenog otočja pretvara u Veliki Brijun, najveći od 14 otoka.