Hotel Veniše Burger Ranč blizu skijališta Golte poziva Vas na 2 dana/1 noćenje uživanja! Polupansion za dvoje uz neograničen ulaz u Svijet sauna i jahanje konja uz instruktora za 499 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Navedena ponuda uključuje i zabavu za djecu! Grupe do 8 članova djece imaju organizirane kreativne radionice. Također, za sve kupce koji kupe 3 noćenja dobivaju 1x ručak za sve GRATIS!!! Kupon vrijedi u periodu 18.02.-31.05.18. (osim u terminu praznika u svibnju, te početkom tjedna - ponedjeljak i utorak).

Samo nekoliko kilometara od Nazarja, na obroncima prekrasne prostrane doline, u srcu netaknute prirode, daleko od gradske vreve, na zelenoj visoravni, okružen širokim šumama, planinama čeka vas ranč Burger Veniše. 

Prvi puta hotel je otvorena u proljeće 1997. godine. 2004. godine zbog obnove hotela bio je godinu dana zatvoren te je za to vrijeme izgrađen tzv. Wellness centar, koji je mostom povezan s hotelom. 

Osim toga, hotel ima dvije seminarske sobe, sobu za masažu, sobu sa solarijem, kompleks sauna - turska, finska i biljna sauna te hidromasažna kada - jacuzzi, stolni tenis u podrumu i teretanu.