Pridružite se putovanju koje će Vas nadahnuti i potaknuti na mnoštvo fantastičnih ideja, što poslovnih, što privatnih. Unaprijedite svoje poslovanje, otkrijte razne hobije te se prepustite valu inspirativne čarolije koju ovaj sajam nudi.

Ponuda uključuje: dvodnevni izlet PADOVA, VICENZA I ABILMENTE - SAJAM KREATIVNOSTI 17.-18.03.2018. za jednu osobu! 

Cijena uključuje: 

prijevoz autobusom, 

pratitelja na putovanju,

noćenje s doručkom u hotelu 3*,

razglede prema programu, 

usluge organizacije i realizacije, 

osiguranje jamčevine,

PDV.

Cijena ne uključuje: NADOPLATA na licu mjesta -12 Eur ulaznica za sajam. 


Plan putovanja: 

17.-18.03.2018. 

1. DAN Polazak iz Zagreba u 05,00 sa Autobusnog kolodvora. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna stajanja. Po dolasku u Padovu odlazak do jednog od najvećih talijanskih trgova – Prato della Valle gdje ćete do 14.00 h uživati u čarima sajma koji se na trgu održava svake subote – na trgu se nalazi najveći i najpoznatiji veleprodajni sajam obuće gdje također možete naći odlične odjevne predmete po, isto tako, veleprodajnim cijenama. Slijedi šetnja gradom koju ćemo započeti od Prato della Valle: bazilika Santa Giustina , bazilika Sv.Antuna Padovanskog, Piazza delle Erbe, Piazza della Frutta,... Slobodno vrijeme za vlastite programe: kava, shopping, šetnja. Polazak prema hotelu te kraći shopping u Designer Outletu McArthurGlen. Smještaj u hotel 3*. Noćenje. 

2. DAN Nakon doručka zaputit ćemo se prema Vicenzi. Po dolasku krećemo u obilazak sajma ''Abilmente'' - Jesensko izdanje međunarodnog sajma »Abilmente« posvećenog rukotvorinama održat će se od 15. do 18. ožujka u Vicenzi, a tijekom četiri dana štandove preko 280 izlagača iz Italije, Njemačke, Francuske, Velike Britanije, Mađarske, Slovenije, Španjolske, Češke, Nizozemske i Hong Konga posjetit će mnogobrojni zaljubljenici u ručne radove u želji da saznaju novitete vezane uz hobije kojima se bave i dobiju poneku ideju, te da se opskrbe potrepštinama za kreativne tehnike kojima se posvećuju u slobodno vrijeme ili čak profesionalno, da nabave dekoracije za uređenje doma ili časopise i knjige iz tih područja. Moguće je javnim prijevozom otići do centra Vicenze. Polazak za Zagreb oko 17.00 sati. Dolazak u večernjim satima.