VENECIJA i OTOCI LAGUNE vas zovu! Dvodnevno putovanje u terminu 24.-25.03.18., 1 noćenje s doručkom u hotelu 3*, prijevoz autobusom i turistički pratitelj - sve za samo 449 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaljubite se u Veneciju i otoke lagune i usput se počastite u designer outletu Noventa! 24.-25.03.18. rezervirajte za putovanje sa Samoborčekom uz 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* (u 1/2 sobi) za samo 449 kn!

PLAN PUTOVANJA:

1.dan (SUBOTA 24.03.2018.) VENECIJA

Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 06.00 sati. Vožnja prema Karlovcu (moguć polazak s benzinske postaje Ka Petrol u 06.30 sati) te kroz Gorski kotar do Rijeke. Polazak iz Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 08.oo sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do Punte Sabbioni. Slijedi vožnja brodom (vaporettom) do Venecije. Razgled gradskih znamenitosti u pratnji našeg vodiča: DALMATINSKA OBALA – MOST UZDISAJA – DUŽDEVA PALAČA – TRG I BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE... Slobodno vrijeme. U večernjim satima prema dogovoru povratak vaporettom na P. Sabbioni te odlazak autobusom do hotela. Smještaj, noćenje.

2.dan (NEDJELJA 25.03.2018.) OTOCI LAGUNE I DESIGNER OUTLET NOVENTA

Doručak. Odlazak autobusom do Punte Sabbioni. Slijedi izlet brodom po otocima lagune Muranu i Buranu. Na Muranu se nalaze male manufakture stakla u kojima se uz prezentaciju demonstriraju vještine izrade raznih predmeta od stakla poput čaša, lustera i sl. (ULAZ I DEMONSTRACIJA SU BESPLATNI). Slobodno vrijeme za šetnju otokom i mogućnost kupovine Murano stakla. 

Slijedi odlazak brodom na otok Burano, poznat po malim ribarskim kućama sa koloritnim fasadama te proizvodnji čipke. Šetnja uz razgled te slobodno vrijeme za ručak. Povratak brodom na P. Sabbioni te odlazak autobusom do NOVENTA DI PIAVE DESIGNER OUTLETA. Slobodno vrijeme prema dogovoru za shopping ( Prada, Gucci, Armani, Burberry, Baldinini, Alberta Ferretti i brojni drugi dizajnerski dućani). Povratak prema Hrvatskoj i dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.