Idealna zabava za djecu i odrasle - zabavni park minijatura! Jednodnevni izlet autobusom KLAGENFURT I MINIMUNDUS 31.03., 28.04. ili 19.05.18. za samo 189 kuna po osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[Zvižduk] U prekrasnom parku na Vrbskom jezeru, izložba je najljepših građevina svijeta u omjeru 1:25! Dok razgledavate poznate svjetske građevine, osjećate se kao div! Doživite svijet u malom!!!

Idealna zabava za djecu i odrasle = Zabavni park minijatura. 

Svijet u malom na Wörthersee. Ovdje je postavljeno oko 160 minijaturnih građevina iz pedeset država svijeta. Izgradili su ga profesionalni graditelji modela i visoka tehnička učilišta od izvornih materijala. Najveći je model Bazilike Sv. Petra u Rimu, a najviši CN tornja iz Toronta. Osobito zanimljivi su među ostalima katedrala “Sagrada Familia” iz Barcelone, te Space Shuttle, koji svakog sata demonstrira start uz dim i vatru te se podiže tri metra iznad zemlje.

Program putovanja:

Okupljanje grupe u 6.30 i nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 6.45 sati, sa južnog parkirališta Gradskog poglavarstva, Trg Stjepana Radića 1, Zagreb. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u MINIMUNDUS-poznate svjetske građevine u malom.

(Operna kuća-Sydney, Kineski zid, Salzburška katedrala, crkva Sv. Marka, Eiffelov toranj… ) Nakon razgleda Minimundusa slobodno vrijeme za vlastite programe, predlažemo odlazak u šetnju uz jezero Wörthersee, najpopularnije ljetovalište u Austriji gdje možete uživati u prekrasnom krajoliku do polaska.

Dolazak u Klagenfurt. Po dolasku razgled grada uz pratitelja putovanja: katedrala Sv. Trojstva, Alter Platz, stara i nova vijećnica, Landhaus, Sv. Egid, Neuer Platz sa fontanom zmaja Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastite programe.

Povratak za Zagreb u 18.00 sati. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.