[ZAGREB] DIVA FIT PROGRAM UZ 4D KAVITACIJU i dvostruko brže mršavljenje! 46 tretmana za mršavljenje u TAJNI LJEPOTE za samo 1199kn! 1x lifting lica+tretman po izboru za tijelo GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupnjom ponude GRATIS dobivate 1x LIFTING LICA uz radiofrekvenciju lica, vrata i dekoltea te najnoviji serum sa 24k zlatom i 1 tretman po izboru za tijelo lipo laser, termo deka, body former!

Smeta li vam već duže vrijeme višak kilograma, jastučići koji su se nakupili na bedrima, tvrdokorni celulit?  Diva Fit program mršavljenja namijenjen  je klijenticama koje žele smršaviti do 30 kg ili izgubiti veći obujam te više konfekcijskih brojeva. Mršavljenje pod stručnim vodstvom. Tretmani odlični i za postporođajne probleme.

Redovno mjerenje opsega tijela!

Individualni plan prehrane sastavljen od strane nutricionista!

           Garancija na izgubljeni obujam do 30 cm!

Sudjelujte u nagradnom izazovu Tajne ljepote! – Klijentici s najviše izgubljenih kilograma ili obujma u centimetrima dodatno darujemo Start Fit program mršavljenja. Program se sastoji od 20 dodatnih tretmana kojima se održava odgovarajuća tjelesna težina i obujam. 

GRATIS: 1x LIFTING LICA uz radiofrekvenciju lica, vrata i dekoltea te najnoviji serum sa 24k zlatom i 1 tretman po izboru za tijelo: lipo laser, termo deka, body former!!!


DIVA FIT PROGRAM
potpune transformacije vaše je idealno rješenje, a obuhvaća kompletan program oblikovanja i učvršćivanja tijela, smanjivanje trbuha, bedara, nogu, ruku i stražnjice te nakupina celulita. 

Sastavljen je od nekoliko cjelina kojima djelujemo na poticanje cirkulacije i izmjene tvari, detoksikaciju organizma, učvršćivanje vezivnog tkiva, izgradnju i oblikovanje te utegnutost tijela. Program započinjemo individualnom konzultacijom na kojoj određujemo vaše ciljeve te način na koji ćemo to postići. Inicijalni pregled također uključuje i detaljnu segmentalnu body scan analizu tijela u kojoj ćete dobiti sve potrebne informacije o trenutačnom stanju Vašeg tijela. Dobiveni parametri bitni su za precizno određivanje pravilnih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela kao i definiranje ciljeva prehrane. Analiza tijela se vrši najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516. 


BODY SCAN ANALIZOM saznajemo: 
tjelesnu težinu, 
BMI (Body Mass Index)- index tjelesne mase tj. odnos između težine i visine a pokazatelj je stupnja uhranjenosti i faktor je utvrđivanja zdravstvenog rizika kod odraslih osoba 
BODY FAT – postotak masnog tkiva u organizmu. U našem tijelu postoje dvije vrste masnoća, esencijalne masnoće koje štite tijelo i pohranjene masnoće koje se koriste kao energija za vrijeme fizičke aktivnosti. Premalo masnog tkiva jednako je štetno kao i previše masnog tkiva. Također, raspodjela masnog tkiva je drugačija kod žena i muškaraca. 
VISCERALNE MASNOĆE – masnoće koje možemo pronaći u trbuhu i ostalim unutarnjim organima. Te masnoće ne vide se golim okom, nego aparatima kao što je magnetska rezonanca. Previše viscelarne masnoće podiže razinu masnoće u krvotoku što može uzrokovati visok kolesterol, bolesti srca i tip 2 dijabetes. Zato je vrlo važno viscelarne masnoće dovesti u razinu normale. 
 % MIŠIĆNOG TKIVA – mišićna masa vidljiva golim okom. Ukoliko netko ima više mišića troši više energije i samim time više kalorija. Također, održavanje veće mišićne mase spriječava ponovno vraćanje prekomjerne kilaže. 
DNEVNE KALORIJSKE I PROTEINSKE POTREBE – broj kalorija koje su nam dnevno potrebne da bi naše tijelo imalo dovoljno energije za normalno funkcioniranje. 60%-70% energije tijelo dnevno koristi za održavanje vitalnih funkcija, a ostalih 30% pohranjuje se u organizmu kao dodatna masnoća koja uzrokuje debljanje i prekomjernu težinu. 
BODY AGE – pokazuje da li je Vaše tijelo u skladu s Vašim godinama. 


Nakon body scan analize napraviti ćemo detoksikaciju tijela uz upotrebu termo deke te body wrapping/ovijanje tijela folijom, kako bi izbacili barem dio toksina iz organizma i svoju kožu učinili svježijom, mekom i podatnom. Termo deka uz body wrapping/ovijanje folijom je pasivna i izuzetno ugodna terapija koja traje 30 minuta.  4D kavitacijom sa samokontrolom rada čime se dozira dubina ultrazvučnih valova te je na taj način tretman ne samo učinkovit nego i vrlo siguran za okolna tkiva i živce, djelujmo na odstranjivanje viška vode, masnoće te celulita. Nakon tretmana 4D kavitacije svakako ćemo napraviti limfnu drenažu kako bi stimulirali metabolizam te kroz limfni sustav djelovali na ubrzano izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela). Ukoliko ste se pak odlučili za jednu od naših radiofrekvencija tijela zasigurno ćemo pronaći onu koja će najbolje odgovarati Vašoj koži. Radiofrekvencijom vidljivo djelujemo na proizvodnju kolagena, zatezanje kože te redukciju celulita i masnih stanica. Lipo laser još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Body former/elektrostimulacija uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. 


SAMO 10 MINUTA VRIBRACIJA = 1 SAT VJEŽBANJA GRATIS TRETMAN RADIOFRKEVENCIJE LICA I PODBRATKA! U Diva Fit paketu želimo Vas počastiti tretmanom radiofrekvencije lica koji je izuzetno popularan u našem salonu jer njime na efikasan način zatežemo i pomlađujemo opuštenu kožu lica, vrata i dekoltea te preventivno djelujemo na starenje kože.  Prvi dio tretmana završavamo kremom od kavijara i perli ili botoks kremom, ovisno o tipu i starosti kože, te serumom s 24K zlatom. Serum s 24K zlatom je najnoviji i najinovativniji serum za zatezanje kože posebno pogodan za osobe starije od 30 godina.

Obratite se s povjerenjom Tajni ljepote jer ste zaslužili osjećati se dobro, samo to trebate i poželjeti!