[PELJEŠAC] Priuštite si nezaboravne prvomajske praznike! 4 dana/3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u Hotelu ORSAN 3* u Orebiću s organiziranim izletom na brdo Sv. Ilija za samo 689 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako tražite mjesto za prvomajske praznike dođite u Orebić u Hotel Orsan! Čeka vas dobra atmosfera, sportske aktivnosti, čisto more i pogled na dalmatinske otoke!!! Kupon je iskoristiv u terminu 28.04. - 01.05.2018. uz mogućnost organiziranog prijevoza uz doplatu!

Zašto baš Pelješac i Hotel Orsan?!Ovdje se domaćini trude da se gosti osjećaju ugodno čitav dan. Noći su rezervirane za glazbu uživo, folklor, klape i predstave. Hotel nudi i atraktivne izlete brodom, obilazak obližnjih otočića ili posjet Dubrovniku koji je udaljen 112 km od Orebića. Ne propustite kušati neka od vrhunskih peljeških vina poput Dingača i Postupa i opskrbiti se suvenirima koji će vas mamiti na ponovni posjet Pelješcu.

U cijenu uključen i izlet 01.05. - uspon na brdo Sv. Ilija iznad Orebića u pratnji Planinarskog društva Sv. Ilija uz zajednički tradicionalni prvomajski ručak i prekrasan pogled na pelješki kanal!!!