[ZAGREB] Čist i blistav stan bez po' muke! Čišćenje stana do 50 m2, do 70 m2 ili do 90m2 uz Libelu već od 159 kn! Uštedite na vremenu i uživajte u čistom životnom prostoru!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje izaberite veličinu stana ili poslovnog prostora: do 50 m2, do 70 m2 ili do 90 m2! Moguća je nadoplata 50kn za dolazak na područje Zaprešića, Sesveta, Dugog sela ili Velike Gorice!

Higijena u kućanstvu je jako bitna. Nije samo stvar dobrog odgoja nego je i važan faktor zaštite zdravlja svih ukućana. Postoje pravila u kućanstvu kada se što čisti kako bi higijena bila na zavidnom nivou.


Najosjetljiviji dio kućanstva koji se treba uvijek održavati potpuno čistim je kupaonica. Najbolje bi bilo da svi ukućani nakon sebe ostave kupaonicu u onakvom stanju kakva je bila kada su ušli u nju. 


Bilo bi dobro poslije kupke spužvom obrisati kadu, a nakon pranja i umivaonik. 


Posteljinu je potrebno mijenjati svaka dva tjedna, a kod bolesnika i male djece i češće, svakih 7 do 10 dana. Odjeću koju nosimo, a koja nije za pranje, ne bi trebalo odmah stavljati u ormar već je ostaviti na zraku par sati pa tek onda na vješalicu i u ormar.

Kuhinja također uvijek treba biti savršeno čista. Kantu za smeće trebali biste isprazniti prije nego se jako napuni te oprati vrućom vodom i deterdžentom, obložiti papirom ili vrećom za smeće i tek je onda ponovno puniti.

Za one koji imaju kućnog ljubimca, nikako mu ne smijete dozvoliti pristup kuhinji. Isto tako s obzirom da životinja, mačka ili pas, pušta dlaku, potrebno je češće usisavati i prati tepihe.

Prozore je optimalno prati jednom mjesečno, isto kao i kvake na vratima, uključujući i ulazna.

Ne treba biti rob čistoće, no važno je svoj dom održavati urednim i čistim. 

Kad bi svi članovi obitelji čistili za sobom, te se pridržavali malih pravila čistoće, mnogo bi manje bilo na jednoj osobi, najčešće ženi!