[BEČ] AUTOTURIST - PARK poziva vas na Uskrsni sajam u Beču 24.03.2018.! Jednodnevni izlet uoči Uskrsa s uključenim prijevozom autobusom i uz licenciranog turističkog pratitelja za cijenu 249kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jednodnevni posjet Uskršnjem sajamu u Beču 24.03.2018.! Upoznajte svečanu atmosferu Freyung-a, malog trga u starom gradu, neposredno pored Schottenkirche! Pronađite uskršnje poklone među maštovitim pisanicama, slasticama, umjetničkim rukotvorinama i drugim suvenirima!

PROGRAM PUTOVANJA: 

Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije te dalje kroz Austriju do Beča. Po dolasku u BEČ slijedi razgled grada: Opera, Parlament, Hofburg, katedrala Sv. Stjepana, Kärtnerstrasse, Mariahilferstrasse, Prirodoslovni muzej, Trg Marije Terezije, Trg Josipa II, Španjolska škola jahanja, crkva sv. Petra.... te zajednički odlazak na najpoznatiji i najljepši uskrsni sajam koji se održava na Freyungu. 


Slijedi slobodno vrijeme za individualne programe. Predlažemo odlazak u neki od bečkih muzeja, kavu u bečkoj kavani, ali i uživanje u ljepotama grada Beča koji će zasjati u živopisnim bojama proljeća. 


Mogućnost odlaska s pratiteljem putovanja javnim gradskim prijevozom do dvorca Schönbrunn ispred kojeg se također održava jedan od uskrsnih sajmova!

Slobodno vrijeme do 18:00 sati kada je predviđen polazak prema Zagrebu. Uz kraće pauze u povratku dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.