Priuštite si aktivan odmor u planinama daleko od gradske vreve! Idealno za obiteljski odmor ili sportsku ekipu! 3 dana/2 noćenja u Ferienhaus Alpenland - drvenoj kućici za 2-4 osobe za 950kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aktivni proljetni ili ljetni odmor u Austriji za mlade i obitelji s djecom! U samoj blizini smještaja nude se bogate i raznovrsne sportske aktivnosti kao i dječije igralište, trampolin i kupalište. GRATIS - djeca od 0 do 2 godine! Kupon vrijedi isključivo u terminima: 19.03. - 18.05.18.; 22.05.18. - 05.06.18. ili 25.09. - 01.12.2018.!!!

Ugodna kuća za odmor Alpenland nalazi se u centru općine Flachau u općini Reitdorf. Ponuda uključuje udobno namještene apartmane za odmor uz koje možete rezervirati i uslugu doručka.

Ferienhaus Alpenland je top lokacija zimi jer se sveobuhvatna mreža skijaških staza nalazi na vratima kuće kao i besplatni SKI autobus.

Idealna je i destinacija u proljeće i ljeto, za mlade i obitelji s djecom jer nude bogate i raznovrsne aktivnosti. U blizini se nalazi veliko dječije igralište, trampolin i još mnogo toga.

Također u blizini se nalaze dva jezera za kupanje, biciklističke staze i staze za planinarenje čija je ukupna duljina 300 km.

Onima s više sportskog duha preporučamo odlazak na teniske terene, nogometno igralište ili odbojkaško igralište na pijesku.