[SPLIT] Hotel San Antonio 4*- 2 dana/1 noćenje s doručkom i večerom u classic sobi depadanse ili de luxe sobi s pogledom na more i hidromasažnom kadom i korištenje saune već od 489 kn za dvoje!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen odmor u luksuznom Hotelu San Antonio**** nadomak Splita u Podstrani! Uživajte u ugodnom smještaju, vrhunskim delicijama te korištenju saune!

Hotel San Antonio nalazi se izravno na plaži turističkog naselja Podstrana koja je smještena 8 km od stare jezgre grada Splita, u kojoj se nalazi UNESCO-m zaštićena Dioklecijanova palača. 

Objekt nudi besplatan parking, besplatan bežični pristup Internetu (WI-Fi). Iznimna lokacija restorana San Antonio koji se nalazi na samoj plaži čini doručak posebnim doživljajem, uz šum mora i bogati švedski stol, za ručak i večeru se nude Dalmatinski specijaliteti i raznolika Hrvatska vina.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: besplatno korištenje saune, besplatan parking, besplatan WIFI internet.

Hotel San Antonio se sastoji od glavne zgrade hotela u kojoj se nalaze de lux sobe, anex zgrade imena Gala u kojoj se nalaze classic sobe i anex zgrade Jona u kojoj se nalaze standard sobe. 

De lux sobe imaju sa balkona direktan pogled na more, grad Split i otoke Brač i Šoltu, dok standardne sobe imaju djelomičan pogled na more, a samo neke od classic soba imaju djelomičan pogled na more.

Nudimo Vam prostrane de luxe sobe (sa direktnim pogledom na more i opremljene hidromasažnim kadama), koje će zadovoljiti potrebe kako poslovnih ljudi tako i gostiju koji su se prvenstveno došli odmoriti u Podstranu/Split.

Za ovu ponudu broj soba je ograničen tijekom vikenda te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail mario.cveljo@hotel-sanantonio.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.