[ZAGREB] Iskoristite uslugu profesionalnog izbjeljivanje zubi za trajno blistav osmjeh za 799kn u ordinaciji Matijević! Pregled, izrada individualnih udlaga za izbjeljivanje uz uštedu od čak 68%!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poznato je da bjelji zubi utječu na veće samopouzdanje te odaju zdraviji i svježiji izgled. Uz uslugu profesionalnog izbjeljivanja zubi nećete se opterećivati s izbjegavanjem omiljenog pića - kave, čaja ili vina! Rok iskoristivosti kupona je do 21.04.2018.!


Izbjeljivanje zubi je stomatološki postupak kojim se postojeća nijansa zubi mijenja u nekoliko nijansi svijetliju, a rezultati i njihova trajnost ovise o prirodnoj boji zuba, vrsti zahvata za izbjeljivanje zubi, ali i vašem načinu života nakon zahvata. Preporučljivo bi bilo da prestanete konzumirati proizvode i namirnice koje pouspješuju tamnjenje zubi, što se prvenstveno odnosi na prestanak pušenja.


Prednosti izbjeljivanja zubi su brojne. Ono će vratiti ljepotu vašim zubima i osmijehu, a suvremena sredstva izbjeljivanja zubi poput Opalescence Boost gela nemaju samo estetsku funkciju, već i zdravstvenu zaštitu: štite vaše zubno meso, ublažavaju osjetljivost zubi, jačaju zubnu caklinu i spriječavaju nastanak karijesa.


U ordinaciji Matijević koristi se tehnnologija Opalescence PF koji sadrži bioaktivne komponente za jačanje cakline prilikom postupka izbjeljivanja, što rezultira bjeljim i čvršćim zubima. Kupon vrijedi za jedan tretman izbjeljivanja u ordinaciji, profesionalni pregled i izradu individualnih udlaga za izbjeljivanje kod kuće te terapijsku zalihu Opalescence gela za izbjeljivanje.