Proslavite dana žena 08.-09.03.18. u Somboru, gradu gospodskih manira! 2 dana odmora uz 1 noćenje u Belom Dvoru, s doručkom i svečanom večerom za samo 425 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite li proslaviti dan žena uz živu glazbu, svečanu večeru i aperitiv, a potom noćiti u dvokrevetnoj sobi s uslugom doručka? Imamo pravu ponudu za Vas - motel ''Beli Dvor''!!! Puno je razloga, a dobra je prilika, da osjetite šarm starih vremena! Kupon vrijedi 08.-09.03.2018.!

Brojni tragovi visoko kulturnog i ekonomskog razvoja koje je Sombor u prošlosti imao, još uvijek su upečatljivi na licu ovog grada i mentalitetu Somboraca. 

Najzeleniji grad Europe u svom srcu krije tihu i skladnu arhitekturu, sa živopisnim trgovima, tornjevima i zvonicima. 

Sombor se kroz svoje galerije  ponosi se svojim nadaleko čuvenim slikarima, a prepoznaje se i u svojoj gastronomskoj posebnosti. Puno je razloga zbog kojih treba posjetiti ovaj grad, ukrašen ponudom od dvadesetak živih salaša i čardi. Puno je razloga, a dobra je prilika, da osjetite šarm starih vremena.

PROSLAVA DANA ŽENA!

Čeka Vas srdačna dobrodošlica u gradu zelenila, bogate kulturne baštine i gospodskih manira, u Somboru i njegovom nadaleko poznatom motelu „Beli Dvor“.

Proslavite Dan Žena u tradicionalno nezaboravnoj atmosferi motela Beli Dvor -motelbelidvor.com.

Bogat i raznovrstan meni, ljubazno osoblje i prigodan glazbeni program učinit će Vam ovu proslavu nezaboravnom.

DODATNA POGODNOST - Specijalni cvjetni aranžmani po izrazito povoljnim cijenama.