Lječilišni grad - Rogaška Slatina! Luksuzan smještaj i bogati wellness program u Hotelu Slovenija**** - 3 dana/2 noćenja na bazi puna pansiona ili polupansiona saune, bazeni...sve za dvoje 1224kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u luksuznom smještaju Hotela Slovenija**** u Rogaškoj Slatini! Iskoristite blagodati ljekovite termo-mineralne vode unutarnjeg bazena Hotela,opustite se u sauni ili whirlpoolu! Kupon se može iskoristiti do 26.04.18. OSIM u terminima 30.03.-03.04.2018.! Opcija A - vikend, opcija B - tjedna opcija!

Hotel Slovenija **** - Slovenski dom, igrađen je 30ih godina prošlog stoljeća.
Zbog cijelovitosti svoje ponude, u njemu možete pronaći sve potrebno za odličan odmor! Cjelovitost ponude od nedavno je upotpunjena unutrašnjim bazenom sa termomineralnom vodom.

Hotel Slovenija**** jedini je hotel u Rogaškoj Slatini koji nudi grupama prilagođene programe i mogućnost najma cijelog hotela. U hotelu je 10 jednokrevetnih soba, 47 dvokrevetnih soba i 5 hotelskih suita, dizalo, restoran, caffe bar s terasom, wellness centar i konferencijska soba.



Sobe su moderno opremljene i pružaju udobnost koju gosti očekuju: kupaonica (tuš ili kada, WC), kabelska televizija, telefon, sušilo za kosu, mini bar, papuče, kupači ogrtač. Polovica soba je klimatizirana a i nekoliko soba ima balkon. 

Kućni ljubimci su dozvoljeni samo u određenim sobama. Također hotel ima nekoliko soba koje su pogodne za goste alergične na prašinu.

Wellness centar hotela Slovenija pruža sve najbolje za potpuno opuštanje i očuvanje duha i tijela. Hotelski gosti imaju slobodan ulaz u unutarnji bazen sa termo-mineralnom vodom, saune, whirlpoole i fitness studio.

Bazen

Unutarnji bazen sa termo-mineralnom vodom je novost u hotelu. Ljekovita moć vode izuzetno je učinkovita. 

Kupanje u termo-mineralnoj vodi, bogatoj sa natrijem, kalijem, kalcijem i magnezijem, daje osjećaj preporođenosti, povoljno utječe na upalna i degenerativna oboljenja zglobova i mekih tkiva.


 
Sauna

Sauna je eliksir mladosti. U njoj se relaksiramo i znojimo za kondiciju i ljepotu. Djelovanje saune je višestruko - jača imunološki sustav, obnavlja stanice, pročišćava tijelo i čisti kožu. Sauna je odmor za naše tijelo.
 

Whirlpool

Pruža dodatno opuštanje uz masažu, koju pruža voda.

RESTORAN

Pobrinuli smo se da zadovoljimo i najzahtjevnija nepca, uz razne juhe, predjela, pet glavnih jela, salata bar i svježi voćni kutak.

Naravno, nismo zaboravili i na BIO kutak i pripremu dijetetskih jela, dok smo za gurmane pripremili a la carte ponudu.

Kristal Caffe s terasom

U našoj ponudi možete pronaći dnevno svježe slastice, kave, tople napitke, grickalice, salate, aperitive, koktele i prirodne sokove.

Prekrasan ambijent caffea je odličan za čitanje časopisa, dnevnih novina,  gledanje televizije ili jednostavno opuštanje uz glazbu uživo. 

Rogaška Slatina jedno je od starijih i značajnijih lječilišta u Sloveniji i Europi. Rogaški izvori bili su poznati već u antici. Godine 1665. godine rogačka mineralna voda ozdravila je Petra Zrinskog, nakon čega se glas o njezinoj ljekovitosti proširio svijetom. To je ujedno i početak razvoja zdravstvenog turizma u Rogaškoj Slatini.

U zlatnim vremenima Rogaška Slatina bila je mjesto okupljanja mnogih vladarskih obitelji, visokog plemstva i drugih važnih gostiju: Habsburg, Bonaparte i Hohenzollrrn, Obrenović samo su neki od njih.

1908. godine novim izkopavanjem i bušenjem otkrili su novi izvor visoko mineralizirane vode, koja je dobila ime DONAT. 

Legenda o nastanku rogaškog izvora iz XIV. stoljeća kaže, da je Apolon, bog sunca i liječenja, zaustavio krilatog konja Pegaza koji je htio odletjeti na goru Parnas ovim riječima, 

"Nikad ne leti na grešnu goru Parnas! Tamo je sve samo izmišljotina i lažni sjaj nadutih ljudi. Tu, gdje stojiš, je izvor zdravlja i istinska božja snaga. Umjesto Hippocrene popij Roitschocrene, rogaški izvor, koji je pred tobom!"

Danas je Rogaška Slatina atraktivna destinacija za one u potrazi za zdravim životom uz prirodnu mineralnu vodu Donat Mg, te uživaoce bajkovite prirode te i bogatog kulturnog života. 

Rogaška Slatina ostavlja dojam mira i životne radosti, te je mjesto izvora i izvornosti!

DONAT MG

Donat Mg se svrstava u sam vrh svjetskih mineralnih voda. U jednoj litri Donata Mg-a, nalazi se više od 1000 mg magnezija, značajnog za metabolizam tijela, smanjenje količine kolesterola, triglicerida i mokraćne kiseline u krvi.

Čovjeku je potrebno 350-400 mg magnezija svaki dan. Njegovo pomanjkanje može prouzročiti apatičnost i depresiju, nemogućnost koncentracije, slabije djelovanje mišića i grčeve. U probavnom sustavu pomanjkanje magnezija prouročava anoreksiju, bolesti u trbuhu i probavne smetnje. Premala količina magnezija može biti povezana i sa smetnjama u srčanom ritmu.