[ITALIJA] Čaroban odmor u srcu Toskane! 2 dana/1 noćenje uz 1 aperitiv za 2 ili 4 osobe u Casa Vacanze Le Fornaci smještenoj na najljepšem položaju između Firence i Sienne, već od samo 459kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite opciju za željeni broj osoba i u željenom terminu, sve od 07.01.18. pa do čak 06.01.19.! Ovo je ponuda koju jednostavno ne smijete propustiti, možete kupiti više kupona, spojiti i uvijek se vratiti jer tko jednom upozna ljepotu središnje Italije u nju se zaljubi i zauvijek vraća ;)

Smještena u mirnom mjestu u Laterini, Casa Vacanze Le Fornaci je apartman s vlastitim grijanjem i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Nudi vrt s vanjskim bazenom i roštiljem.

Dvosobni apartman ima terasu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i prostor za sjedenje s kaučem na rasklapanje. Čajna kuhinja sadrži perilicu posuđa.

Le Fornaci Casa Vacanza je udaljen 10 minuta vožnje od prirodne prirode Valle dell'Inferno e Bandella. Arezzo je udaljen 20 km.

Toskana (tal. Toscana) je regija u središnjoj Italiji. Graniči s regijama Lacij (na jugu), Umbrija (na istoku), Emilia-Romagna i Ligurija (na sjeveru), dok se zapadno od regije nalazi Tirensko more. Toskana slovi kao jedan od najljepših dijelova Italije, a ima i oko 120 zaštićenih područja prirode.

Poznata turistička odredišta u Toskani su Firenca, Pisa, Lucca, Cortona, Maremma (u pokrajini Grosseto), Crete Senesi, Lunigiana, Garfagnana i Siena