Želite li ukloniti mrlje, bore ili akne te osvježiti lice i vratiti sjaj koži? Imamo spremno rješenje za vas - Eves Home - kiselina Mesopeel po cijeni od samo 119 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vratite svojoj koži sjaj i elastičnost neinvazivnom tehnikom, nanošenjem Mesopeel kiseline uz masku za umirivanje i obnovu lica! Kuponi su iskoristivi do 28.04.2018.!

Mesopeel lactic - Stimulira formiranje novih vlakana kolagena i elastina, idealna za kozmetičko liječenje malih bora i starenja kože.

Mliječna kiselina – od kiselog mlijeka ili jogurta ima visoku hidratacijsku snagu i osnovna je komponenta prirodne zaštite kože.


Mesoestetički Lactic_Peel - kombinira sva svojstva ove kiseline u anti-aging peelu što olakšava konture, smanjuje oštećenja od sunčevih zraka, poboljšava teksturu, ton kože i općenito aktivira formiranje kolagena i elastina kao i ostale tvari iz dermisa.


Mesopeel melanostop - Posebno formuliran za liječenje većine oblika hiperpigmentacije, uključujući oštećenje od sunca, staračke pjege / fleke i post upale. Djelotvornost - melanostop_peels je zbog sinergističkog djelovanja triju sastojaka koji djeluju kao depigmentants, chelants i keratolytics. Posebno formuliran za liječenje melasma i drugih melanic hiperpigmentacija, poželjno smještena epidermalno.