Po čemu je poseban Uskrs u čarobnom Sarajevu!? Saznajte i uživajte 3 dana/2 noćenja s doručkom u Hotelu Baština Lula*** u centru grada, na Baščaršiji za 2 osobe i samo 550 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u istraživanju Sarajeva i njegove bogate kulturne i gastonomske ponude, uz udoban smještaj u srcu Baščaršije, u novootvorenom hotelu Baština Lula, svega par koraka od Sebilja i Vijećnice! Kupon je iskoristiv do čak 30.04.2018.!

Hotel Lula se nalazi u samom srcu Baščaršije. Od Sebilja je udaljen svega 10 m i smješten je u ulici Luledžina, po kojoj je i dobio ime. Ugodan ambijent te gostoprimstvo i ljubazno osoblje će biti ono što ćete primjetiti prilikom posjete hotelu. Potrudit ćemo se da Vaš boravak učinimo što ugodnijim i nezaboravnim.

Sve sobe u našem hotelu su uređene tako da zadovolje sve potrebe gostiju. Opuštajući ambijent sa autentičnim bosanskim motivima će zasigurno biti razlog više da nas ponovo posjetite. Hotel Lula ima jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa kupatilom, WC-om, fen-om, TV plazmom i ostalo. Sve sobe kao i kompletan hotel su klimatizirani sa željom da Vaš boravak u ovom hotelu bude što ugodniji. 

Hotel ima parking (koji je osiguran 24-satnim video nadzorom ), WIFI...

Obavezna predrezervacija i provjera raspoloživosti na mail: info@hotel-lula.com ili na tel: +387 33 232 250, uz KOD i ID kupona po primitku.