[CAMPO TURES] Skijaška i wellness u bajkovitim talijanskim alpama! 4 dana/3 noćenja na bazi buffet polupansiona, uz popodnevne snackove, za dvoje u Alphotelu Stocker Superior***, čak 50% povoljnije!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Campo Tures u talijanskim Alpama mali je zimski raj okružen planinama koje su cijele godine pokrivene snijegom i idealno je mjesto za opuštanje i zimske aktivnosti. Opustite se u bajkovitoj dolini Ahrntal u Alphotelu Stocker Superior 3 * u blizini poznatih skijališta: Speikboden, Klausberg i Kronplatz. Uživajte u tom obilju uz 3, 4 ili 7 noćenja na bazi buffet polupansiona za dvoje! Kupon je iskoristiv sve do 08.04.18.!

Opustite se u zimskim radostima u bajkovitoj dolini Ahrntal u hotelu Alphotel Stocker Superior 3 * u blizini poznatih skijališta: Speikboden, Klausberg i Kronplatz. 

4, 5 ili 8-dnevni odmor za 2 osobe u wellness hotelu, s bogatim buffet doručkom uključeni: doručak, večera i popodnevni snackovi.

Neograničen pristup Wellness centru: zatvoreni bazen, jacuzzi i saune

Prepustite se zimskim radostima bajke u dolini Ahrntal gdje će osoblje hotela uz iznimno gostoprimstvo pružit Vam osjećaj kao da ste kod kuće i pružiti potpuno opuštanje za tijelo i um.

Hotel nudi izvrsnu kuhinju i ponudu u kojoj ćete pronaći domaću i međunarodnu kuhinju, kao i vegetarijansku i bezglutensku hranu. Također ćete uživati ​​u raznovrsnoj ponudi izuzetnih jela vještih ruku šefa Franz Ebenkoflerja - od sofisticiranih kulinarskih delicija, probranim slasticama i finim vinima iz dobro opskrbljenog vinskog podruma.

Hotelski SPA ima zatvoreni bazen, saunu, tursku kupelj, bio-biljnu saunu, tropske kiše i hladnu maglu. Centar za wellness i ljepotu nudi širok raspon tretmana i programa u kojima će se brinuti za vas profesionalno osoblje. Alphotel Stocker će Vas razmaziti s masažama i ayurvedskim tretmanima, koji su nastale pod budnim okom Ayurvedskog terapeuta Annalise Stocker.

Hotel nudi ugodno opuštanje uz slijed kupelji, kozmetičke tretmane "Maria Galland" i klasične masaže. Čokoladna terapija također će Vam pomoći da se sjećate ovih praznika zauvijek!

Alphotel Stocker 3 * superior - Campo Tures, okružen planinama i Nacionalnim parkom Zillertal, spada u grupu Ries Ahrntal i oko 40 km od izlaza s autoceste u Brixen, nalazi se u mirnom susjedstvu i nudi potpuni komfor.

Za sve entuzijaste  snijekoji obožavaju snijeg, ovo je pravi hotel za Vas. 

Zbog svog odličnog položaja ste u blizini skijališta u srcu Dolomita: Speikboden (www.speikboden.com) 5 min, Klausberg (www.klausberg.com) 15 minuta i Kronplatz (www.kronplatz.com) samo 20 minuta vožnje automobilom. Također možete se odlučiti za skijaški autobus koji se zaustavlja tik ispred hotela i vodi Vas do raznih skijališta. 

U hotelu se nalazi spremište za skije i grijane skijaške čizme. Osim skijanja, postoje vođene šetnje, skijaško trčanje, noćni sanjkanje i još mnogo toga.