Opuštanje u Sloveniji! 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka u Hotelu Center*** u Novom Mestu, kupanje u Termama Dolenjske ili Šmarješke Toplice uz dodatne pogodnosti za dvoje već od 685kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju: 1 ili 2 noćenja na bazi doručka + 1 romantična večera za 2 osobe u restoranu Don Bobi (u opciji 3 nema večere) uz kupanje u Termama Dolenjske ili Šmarješke Toplice! Dijete do navršenih 6 god. BESPLATNO ukoliko spava na ležaju s roditeljima! Kuponi se mogu spajati i vrijede do 01.04.18.!

Hotel Centar je novi, moderan hotel u samom srcu Novog Mesta, na glavnom trgu, gdje ćete odmah osjetiti puls grada, ljubazne domaćine i mir zelene prirode i rijeke Krke, koji obuhvaća Novo Mesto. I baš kao što rijeka Krka obuhvaća stari grad, štiti i daje mu čarobnu ljepotu, hotel će Vas zagrliti, prihvatiti i ponuditi Vam udobnost suvremene mistike i bogatu povijest grada.

U sklopu Hotel Centra nalazi se i kafić, pa smo u Novo mesto donijeli bečku kavu. Prostor kafića je u stvari uređen tako da unatoč činjenici da se nalaze u samom centru grada, osjećati ćete se opušteno i lijepo te uživati uz staru arhitekturu i opojne mirise od najboljih mješavina kave iz pržionice Julius Meinl koji je od Beča preuzeo egzotične arome i iskustva za putovanje.

Centar također ima modernu konferencijsku sobu koja Vam omogućuje organiziranje predavanja, treninga, radionica, poslovnih događaja, sastanaka ... i mnogih drugih aktivnosti i događanja.

Dvokrevetna soba - udobnost

Veličina sobe: od 14 m² do 17 m²

Broj soba: 7

Određene sobe imaju duljinu od 220 cm

Sve sobe imaju:

kupaonica / tuš ili kada, WC, sušilo za kosu, CATV, sef,

klima uređaj,

besplatna internetska veza.

U ponudu (opcija 1 ili 2) je uključena i romantična večera za dvije osobe u restoranu Don Bobi, gdje možete uživati u prekrasnom pogledu na centar grada Novo mesto, okružen rijekom Krkom, u izvrsnoj kulinarskoj ponudi i vinskoj karti koja uvijek oduševi svakog gosta.