Skijaška avantura u Austriji! 3 dana/2 noći s polupansionom+uz SKI PASS u prve 3 opcije u Almresort 3*u Gerlitzenu, skijaški snack popodne i buffet večera u 4 slijeda, Wellness&SPA...Super cijene!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Gerlitzen ili "Baby Kronplatz", kako mu tepaju domaćini, sasvim opravdava taj nadimak, jer je riječ o skijalištu sa čijeg se vrha spuštaju staze na gotovo sve strane svijeta... Kupon vrijedi u periodu po izboru određene opcije do 24.04.18. !

Objekt Almresort Gerlitzen Kanzelhöhe nalazi se na samo 300 metara od srednje postaje žičare Kanzelbahn. Smješten je na 1 500 metara nadmorske visine u alpskom skijalištu i planinarskom području te nudi izravan pristup skijalištu i planinarskim stazama. Gosti mogu uživati u panoramskom pogledu na planine te besplatnom unutarnjem bazenu i sauni.

Prostrani, tradicionalno uređeni apartmani obuhvaćaju spavaću sobu, dnevni boravak s TV-om s kabelskim programima i blagovaonicom, kuhinju te kupaonicu.

Objekt Gerlitzen Almresort Kanzelhöhe obuhvaća restoran koji poslužuje jela austrijske i međunarodne kuhinje te obuhvaća bar. 

U prostoriji za mlade na raspolaganju je besplatan WiFi, a gosti mogu besplatno igrati biljar, stolni tenis, pikado i stolni nogomet. Objekt sadrži igraonicu u zatvorenom i vanjsko igralište.

Resort nudi mogućnost kupnje skijaških propusnica i najma skijaške opreme. 

Gosti mogu besplatno parkirati u garaži objekta.

Objekt Almresort Gerlitzen Kanzelhöhe udaljen je 10 km od Villacha i 12 km od jezera Ossiach. 

Naselje sa 140 apartmana na sunčanoj strani Gerlitzen Alpi. Do naselja se stiže iz Treffena, planinskom cestom dugom 9 km, ulaznica za planinsku cestu uključena je u cijenu.

Položaj: Kanzelhöhe, na 1.460 m/nmv, cca 300 m do srednje stanice žičare, moguć ski in i ski out do naselja, po ski putu br. 23 (za vrijeme snježnih uvjeta). 


U naselju: recepcija, restoran, nekoliko a la carte restorana, mala trgovina prehrambenih proizvoda (savjetujemo da kupnju obavite dolje u dolini ima nekoliko supermarketa), garaža (uključeno 1 garažno mjesto po apartmanu), igraonica za djecu s animacijom (djeca od 4 do 12 godina), wellness centar, finska sauna, bazen (14x5 m), fitness, masaža, tretmani ljepote, 3 ski spremišta sa grijačima za pancerice.

Apartmani su podijeljeni u 2 zgrade jedna nasuprot drugoj. U glavnoj zgradi nalaze se: recepcija, restorani, trgovina, bazen i wellness sadržaji i igraonica i apartmani na bazi polupansiona. U drugoj zgradi (Haus 2) se nalaze apartmani koji se koriste isključivo za najam (nasuprot glavne zgrade, nisu povezane hodnicima). 

Prijava: 16.00 -21.00  sati.


U apartmanima: SAT TV, balkon ili terasa, kupaonica, u sklopu dnevnog boravka: blagovaonica, kuhinjska niša s hladnjakom, aparatom za kavu, napa, kuhinjske krpe. Napomena: U apartmanima na bazi polupansiona nije dozvoljeno kuhanje (alarm).