FIRST MINUTE SKIJANJE u Austriji! 3 dana/2 noćenja uz polupansion za 2 osobe u Hotelu Margarethenbad 4*, sauna, parna kupelj i infracrvena soba, jacuzzi, noćno sanjkanje...uz do 46% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 2, 3, 4, 5 ili 7 noćenja! Wellness Margarethenbad se razvio u SPA i sportski hotel. Ovo odredište pravo je mjesto za sve one koji žele provesti romantični bijeg i uživati u SPA vikendu i zimskim praznicima u Austriji! Kuponi vrijede do 03.04.18.!

Wellness Margarethenbad se razvio u SPA i sportski hotel. Ovo odredište pravo je mjesto za sve one koji žele provesti romantični bijeg i uživati u SPA vikendu u Austriji! 

Njegova mirna lokacija i blizina šume, livada i planina pozivaju sve da uživaju u kraćim i dužim šetnjama, koja će svaki odmor pretvoriti u opuštajuće iskustvo. Uživajte u odmoru u Austriji s velikom ponudom wellness tretmana. 

Hotel, u sklopu svoje ponude, nudi saunu, parnu kupelj, infracrvenu kabinu, jacuzzi, unutarnji bazen ljeti, solarij, masaže, kozmetičke tretmane i tretmane ljekovitim svojstvima željeza, sumpora i radiona. Hotel također nudi neke od wellness specijaliteta poput otkrivanja unikatne sviščeve masti ili opuštanja u mnogim ponuđenim toplicama, npr. u biljnoj kupki. S balkona hotelski udobnih soba, koje sadrže kabelsku TV, telefon, mini bar i sef, možete uživati u spektakularnoj panorami okolne regije Großglockner. 

Na udaljenosti od 20min naći ćete 5 različitih skijališta:

Großglockner/Heiligenblut

Mölltal Glacier

Zettersfeld

Hochstein

Ankogel

Uživajte u boravku u SPA hotelu i prepustite se vrhunskom ugađanju!

Više pogledajte ovdje!