3 DANA/2 NOĆENJA! SKIJANJE NA KOPAMA!!! 2 polupansiona u Grmovškovom domu, 3 dana SKI karta uz noćno skijanje po planu rada žičare u Grmovškovom domu za dvoje super povoljno!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SVI NA KOPE!!! Uživajte u smještaju u Grmovškovom domu na samo 30m od skijališta Kope! Djeca do 6 godina imaju gratis smještaj, 6-12 godina mogu koristiti 30% popusta na cijene paketa za odrasle! Kupon vrijedi isključivo za termin do 31.03.18.

Grmovškov dom na Kopama ugodan je planinarski dom sa 65 ležajeva. 

Nalazi se na vrlo zanimljivoj lokaciji jer je tek 50 metara udaljen od prve vučnice.

Sobe u domu su jednostavne i vrlo ugodne. Svaka soba ima umivaonik, sanitarije i tuševi su etažni. Možete birati između 2, 3, 4, 5 i 6-krevetnih soba.

U sklopu doma djeluje i prostrani restoran Kope s 200 sjedišta, a ispod njega je poznati Holcer pub i velika sunčana terasa.

U svim prostorima hotela neograničen je i besplatan pristup internetu (Wi - Fi).

Skijalište Kope je Koruški raj zimske rekreacije, druženja i zabave za sve generacije.

Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.010 m do 1.542 m. 

Idealna prirodna bogatstva omogućuju našim gostima i posjetiteljima blizak kontakt s prirodom.

Skijalište Kope raspolaže s 8 km uređenih skijaških staza, koje povezuju 2 četvreosjedežnice i 5 vučnica. 

Staze su raznolike i primjerene za sve ljubitelje skijanja ili daskanja, od početnika do vrhunskih skijaša. Uz dodatno umjetno zasnježivanje omogućujemo do 100 dana kvalitetnog skijanja.

Za ljubitelje trčanja na skijama na raspolaganju je 15 km slikovitih staza, koje vode bijelim visoravnima od Grmovškovog doma do Ribniške kuće. 

Ako u zimskoj idili želite uživati samo u prekrasnom pogledu na vrhove Pece i Savinjske Alpe, u Kopama imate brojne mogućnosti za nezaboravne zimske šetnje i hodanje po grebenu Pohorja.


Našim gostima omogućavamo:

lijepe doživljaje;

povjerenje i osobnu povezanost;

mogućnosti za aktivnosti u svako doba;

povezivanje s drugim gostima u okviru animacijskih djelatnosti ili po sličnim aktivnostima.

Bezbroj je mogućnosti. Na vama je da izaberete ono čemu ćete se veseliti.

Na Kopama možete krenuti na brojne više ili manje zahtjevne izlete, pješke ili biciklom. S vanjskim partnerima organiziramo zanimljive aktivnosti i izlete po bližoj okolici i šire po Sloveniji.

Svjesni smo da će gosti koji ponesu lijepe doživljaje postati naša najbolja reklama.

Kako do nas?

Kope su smještene 170 km od Zagreba, a najkraći put vodi preko Krapine, Đurmanca, na granični prijelaz Lupinjak, te dalje preko Rogaške slatine za Celje. U Celju je potrebno produžiti magistralnom cestom (paralelno s autoputom) u smjeru Ljubljane, te nakon nekoliko kilometara skrenuti za Arju Vas i dalje držati smjer za Velenje. Nakon Velenja slijedi se cesta za Slovenj Gradec, prije kojeg se, kod mjesta Šmartno, skreće na lokalnu cestu, koja nakon 13 km dolazi skroz do parkirališta na dnu skijališta (1000 mnv). Putovanje automobilom traje cca 2,5 - 3 h. 

Riječanima će pak trebati i do 3,5 sati vožnje ne bi li prevalili udaljenost od 230 km, koliko su Kope udaljene od Rijeke.

Pogledajte ostale ponude za skijanje na Kopama!