[LENTI, MAĐARSKA] Bogati wellness paket za DVOJE u THERMAL HOTELU BALANCE 4*! 3 dana/2 noćenja uz buffet polupansion u Superior sobi, termalno lječilište Terma Lenti za 1569kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje bogat paket sadržaja: neograničeni ulazak u termalno lječilište Terma Lenti, korištenje novog kompleksa Lenti Comprehensive Experiences, neograničeni pristup sv. Jurij, besplatno korištenje sportske opreme, besplatno korištenje igraonice i dječje igraonice, besplatno korištenje društvenih igara u predvorju hotela...

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Objekt Thermal Hotel Balance Lenti nalazi se u Lentiju te ima izravan pristup termalnim kupkama Lenti i energetskom parku Szent György Energy Parki. Nudi restoran, bar i kongresni centar. Gosti mogu besplatno koristiti WiFi i privatno parkiralište u sklopu objekta.

Sve sobe sadrže vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Također obuhvaćaju minibar, sef i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima.

U sklopu objekta na raspolaganju su frizerski i kozmetički salon. Do termalnih kupki može se doći natkrivenim hodnikom.

***Obavještavamo Vas da u određenim vremenskim razdobljima u ožujku, travnju i svibnju 2018. godine u Hotelu Balance **** Lenti održat će se radovi održavanja: 23. ožujka 2018. između 10 i 12 sati na nekim hodnicima u hotelu. Ipak, gosti mogu koristiti sve hotelske usluge na glatki način prema radnom vremenu.

Okolica je popularna među ljubiteljima biciklizma i pješačenja. Gosti mogu besplatno posuditi bicikle. Thermal Hotel Balance Lenti smješten je 25 km od Moravskih Toplica i 17 km od Svetog Martina na Muri. Austrijska granica udaljena je 55 km.