SKIJANJE NA VLAŠIĆU!!! Skupi ekipu i uživajte u zimskim radosti na najpopularnijem skijalištu u BIH! Najam ville na 2 dana/1 noćenje za 2 osobe u Hotelu Resortu Oaza Mira za samo 499kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oaza Mira Vlašić Hotel & Resort nalazi se na Vlašiću u BIH i udaljen je 25 km od grada Travnika! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 15.03.18. !!!


OPIS SOBA

Vile sadrže TV ravnog ekrana u dnevnom boravku gdje se gosti mogu opustiti. Sve vile raspolažu sa 2 balkona i popločanim djelom dvorišta. U vilama se nalaze i 2 kupaonice s tušem.


Sve vile raspolažu sa 3 spavaće sobe, dva wc-a kao i dnevni boravak s kuhinjom koja je potpuno opremljena, zatim tu je i LCD TV sa satelitskim programima kao i besplatni bežični pristup internetu. Podno grijanje sa kaminom je u svim vilama. Ville raspolažu i sa privatnim parkingom i wi-fi signalom.

Hotel Resort Oaza Mira nalazi se na Vlašiću. Smješten svega 2 km od centra skijališta Babanovac, 2,2 km od žičare Babanovac i 3 km od žičare Markovac.



Iz cijelog kompleksa se proteže prekrasan pogled na obronke planine, a gosti će neometano uživati u miru i tišini, udaljeni svega 2 km od centra Babanovac. Kompleks Oaza Mira Vlašić Hotel & Resort čini 13 moderno opremljenih villa od kojih svaka sadrži po 2 kata sa namještenim terasama.
 

Planina Vlašić smještena u središnjem dijelu Bosne i Hercegovine predstavlja pravi turistički biser. Najviši vrh planine Vlašić doseže visinu od 1943 metra nadmorske visine.

Vlašić raspolaže sa 25 km uređenih staza, 2 velika ski lifta, kao i baby ski lift. Planina ne ostavlja ravnodušnim nikoga i čini se, nikad. Vrijeme, godišnje doba, pa čak i kraći boravak, razlog su za trajnu i neraskidivu, gotovo intimnu vezu svakog ponaosob.  


Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail recepcija@hotelresort-ozamira.ba uz broj kupona po aktivaciji kupona.