Proljeće u gradu ljubavi i karnevala - Veneciji! Polasci: Krapina, Zabok, Zagreb, Karlovac i Rijeka: 05.05.18. uz prijevoz autobusom za samo 195kn/osobi!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Krapine-parkiralište FINA u 04.30 sati, Zaboka-stari blok kolodvor u 04.50 sati, Zagreba-autobusni kolodvor u 05.30 sati, Karlovca u 06.15 sati (kod benzinske Petrol iza naplatnih kućica), te Rijeke s Odmorišta Vrata Jadrana u 08.00 sati.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Krapine-parkiralište FINA u 02,45 sati, Zaboka-stari blok kolodvor u  3.05 sati. Polazak iz Zagreba-autobusni kolodvor u 4.00 sati. Polazak iz Karlovca  u 4.45 sati (kod benzinske Petrol iza naplatnih kućica) prema dogovoru. Polazak za putnike iz područja Rijeke s Odmorišta Vrata Jadrana u 06.00  sati. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak do pristaništa na Punta Sabbioni, vožnja brodićem do VENECIJE– San Marco. 

Po dolasku šetnja gradom u pratnji stručnog vodiča: Riva degli Schiavoni, trg sv. Marka, Duždeva palača, bazilika sv. Marka, most Rialto... Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u šetnji venecijanskim romatičnim ulicama, mostićima iznad brojnih kanala. Polazak iz Venecije – San Marco u kasnijim poslijepodnevnim satima, vožnja brodićem do pristaništa. Polazak autobusa za Hrvatsku u 18.00 sati. Očekivani dolazak na mjesto polaska očekuje su u kasnim večernjim satima.