Ljubav u Baranji! Vikend za pamćenje u Hotelu Lug, luksuznom smještaju sa 4*, uz a'la carte restaurant, vinski podrum te teniske terene uz 2 dana/1 noćenje na bazi polupansiona za dvoje već od 399kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite svoju opciju: 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja! Prepustite se buđenju usnulih emocija, poklonite partneru večer za pamćenje i rezervirajte svoja mjesta na vrijeme...Djeca do 7 god.GRATIS! Kupon vrijedi do 01.05.'18.!

Istražite život, tradiciju i običaje prekrasne Baranje u luksuznom hotelu s četiri zvjezdice, Hotelu Lug. Luksuzni Hotel Lug**** smješten je u neposrednoj blizini parka prirode i zoološkog rezervata Kopački rit, te na samo par minuta vožnje od poznatog lovišta i dvorca Tikveš. Unatoč prekrasnoj mirnoj prirodi, nalazi se samo 15 minuta vožnje od gradske vreve i centra grada Osijeka. 

Svojim gostima trude se ponuditi jedinstvenu kombinaciju ladanjskog mira i nedirnute prirode u posebno uređenim sobama s masivnim namještajem, koje su u skladu sa najvišim standardima danas te potpuno opremljene minibarovima, velikim LED televizorima, direktnim telefonskim linijama i WiFi internetom.

Naš facebook pogledajte ovdje!