[TOPLICE LEŠĆE] Neodoljiva oaza u srcu goranske prirode! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje, bazen s ljekovitom termalnom vodom, vježbe u vodi uz fizioterapeuta...za samo 749 kn!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jeste li znali da su u Toplicama Lešće bazeni s termalnom ljekovitom vodom bez klora, a da u sobama imate termalnu vodu? Ne propustite i neograničeno korištenje fitness aparata, opremu za individualno nordijsko hodanje, korištenje ležaljki i suncobrana (ovisno o raspoloživosti)...Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.03.18. i od 02.04.18. do 30.04.18.

PONUDA UKLJUČUJE:

2 noćenja u standard sobi na bazi polupansiona,
piće dobrodošlice,
neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom ljekovitom vodom bez klora,
neograničeno korištenje fitness aparata,
dnevne vježbe u vodi po uputama fizioterapeuta,
oprema za individualno nordijsko hodanje,
šetnja označenim stazama različitih duljina trajanja,
korištenje ležaljki i suncobrana (ovisno o raspoloživosti),
termalna voda u sobi,
besplatni wi-fi u hotelu i na vodenom parku,
besplatni parking, sve za 2 osobe.



Istraživanje je pokazalo kako je prijateljstvo najmoćniji eliksir zdravlja i sreće, a kada se te blagodati umnože i okupi ekipa evo razloga za odmor i okrijepu duha i tijela u ljekovitim Toplicama Lešće, prvom wellness hostelu u Hrvatskoj čije su sobe opskrbljene podnim grijanjem i termalnom vodom u kupaoni!



LJEKOVITOST TERMALNIH VODA TOPLICA LEŠĆE ....
Uvidom u stare knjige, prva istraživanja o ljekovitosti termalne vode u toplicama Lešće datiraju iz 1841. te 1898. godine. Prema tim istraživanjima u vodi ima magnezija, sulfata, kalcija i karbonata.
Voda je oligomineralna, sadrži adekvatnu količinu minerala, što izrazito pogoduje onima najmlađe dobi.
Temperatura vode u bazenu od 33° C izrazito pogoduje radu venske i limfne cirkulacije te liječi artrozu (najčešće zahvaća kralježnicu, kukove, koljena i stopala, a očituje se promjenama na hrskavicama zglobova i oštećenjima funkcije zglobova), spondilozu (degenerativna bolest kralježnice – promjene na trupovima kralježaka), degenerativne bolesti te ostale bolesti lokomotornoga sustava (upale zglobova, upale tetiva, tetivnih ovojnica i mišića, sportske ozljede i dr.).
Vježbama u termalnoj vodi djeluje se mehanički, termički i kemijski. Poboljšava se opće zdravstveno stanje i kondicija, a neutralna temperatura vode od svega 33°C nema negativni učinak kod bolesti vena i srca. Ima pozitivan utjecaj na rad srca i bubrega te olakšava izdisaje.
Temperatura vode od 33°C smatra se blago toplom kupkom koja svojim oligomineralnim sastavom izrazito pogoduje radu srca, bubrega, dišnih puteva.

Za još više mogućnosti aktivnog odmora tu su i staze za nordijsko hodanje:
Staza ciklama, 
Staza šišmiša, 
Panorama Lešća,
Put mlina. 
Više o stazama pogledajte OVDJE

Dodatne pogodnosti: 20 % na wellness usluge i 20 % na van pansionske usluge restorana!

Smještene na pola puta između Zagreba i Rijeke, Toplice Lešće zadržale su najbolje od prirode i tome pridodale dašak ljudskoga kako bi gosti što više uživali u ovom goranskom kraju. 


Obavezna tel. rezervacija isključivo na 099 8010 800 ili 099 7380 003 ili na mail info@toplice-lesce.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.