Uskrs u Opatiji! 3 dana/2 noćenja na bazi buffet doručka i večere za 2 osobe (na morsku stranu bez nadoplate prema raspoloživosti), 1 piće uz večeru već od 1188kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 2 ponude: 3 ili 4 dana uz 2 ili 3 noćenja za 2 osobe! Djeca do 6 godina gratis! Besplatan WI-FI na recepcijI! Kupon za ponudu vrijedi u terminu od 30.03.18. do 02.04.18.!

Hotel Opatija smješten u samom centru grada savršena je destinacija za luksuzan odmor, a još od davne 1840. godine omiljeno je odredište elite i poznatih umjetnika iz cijeloga svijeta koji su dolazili u opustiti se na tzv. mediteranskoj "ariji"!

Hotel Opatija smješten je u srcu primorskog grada istog imena. Nalazi se u prekrasnom njegovanom parku nadomak gradskog kupališta i poznatog opatijskog šetališta. Opatija, često zvana Biser Jadrana, jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj i ima najdužu turističku tradiciju na Jadranu. 

Hotel ima više od 200 soba (od kojih su 93 klimatizirane), a sve raspolažu telefonom, satelitskom televizijom, međunarodnim utičnicama od 220 V te kupaonicom i WC-om. 

Zanimljivosti iz ponude Hotela Opatija: 

rezidencijalna građevina u carskom i kraljevskom stilu

200 soba (od toga 93 klimatizirane)

slikovita hotelska terasa

6 konferencijskih dvorana

teniski tereni

vlastita parkirna mjesta

18 km udaljen od Rijeke

44 km udaljen od zračne luke Krk (RJK).