Njega lica u centru Zagreba! Svi najbolji tretmani lica na jednom kuponu za samo 135 kn i to u Beauty centru Green u pola cijene! Kupon se može iskoristiti do 30.04.2018.!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svježa, sjajna i baršunasta koža uz čak 50% popusta! Paket od mikrodermoabrazije, krioterapije i maske za lice u Beauty centru Green!

Njegovana koža je i lijepa koža. Svaka žena može imati lijepu kožu lica bez obzira na svoju dob, a tajna je u pravilnom njegovanju.

Beauty centar Green nalazi se u centru Zagreba, Jurišićevoj 19 u Rotonda centru na 1.katu, nasuprot Zagrebačke banke u haustoru.

Najnovija oprema, vrhunski preparati, ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje uz kvalitetnu uslugu temelj su njihovog poslovanja. To je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje...

Mikrodermoabrazija -tretman mikrodermoabrazije upravo je ono što treba vašem licu kako bi se riješilo svih bora, mrljica, ožiljaka, akni i svega drugoga što narušava prirodan i svjež izgled vašega lica. Učinkovita metoda za sve boje i tipove kože.
Nova metoda mikrodermoabrazije je dijamantna koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem.

Tretman cryo terapije potiče na Vašem licu sintezu elastina i kolagena za savršen efekt zatezanja kože lica!