[PULA] Smršavite bez pola muke! Vaše Crno Jaje i Kozmetički Studio Nuša nude Vam neponovljivi paket od 20 tretmana koji ubijaju višak neželjenih centimetara u struku za samo 999 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedinstveni paket sa kojim ćete se rješiti neželjenih centimetara u struku: 4 x kavitacija, 4 x radiofrekvencija željenog područja, 4 x kavitacija + 4 x radiofrekvencija željenog područja + 4 x vakum željenog područja + 4 x termo deke + 4 x body wrappinga! Kupon vrijedi do 24.04.18. i koristi se u 4 dolaska!

Ponuda uključuje: Pula, Kozmetički Studio Nuša - paket od 20 tretmana koji ubija višak centimetara za samo 999 kn!

Cijena uključuje: 

4 x kavitacija + 

4 x radiofrekvencija željenog područja + 

4 x vakum željenog područja +

4 x termo deke + 

4 x body wrappinga.


Ponuda se koristi u 4 dolaska. 

Najbolji razmak između tretmana je 5-10 dana. 

   

Obavezna rezervacija termina na tel. 052 386 197 uz KOD i ID kupona po primitku.

  

KAVITACIJA

Kavitacija je bezopasna, bezbolna metoda redukcije lokaliziranih masnih naslaga kojom se smanjuje obujam. Ovo je hit tretman u njezi tijela koji daje odlične rezultate kod celulita i lokaliziranih masnih nakupina (trbuh, bedra, ruke).

Princip djelovanja su frekventni ultrazvučni valovi fokusirani na točno određenoj dubini gdje se vrši selektivno razbijanje membrana masnih stanica bez oštećivanja okolnog tkiva. Masnoća iz razbijenih masnih stanica se izlijeva u međustaničnu tekućinu u obliku triglicerida, gdje se pod utjecajem enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Glicerol koji je topiv u vodi prodire u cirkulaciju i izlučuje se putem limfe a netopive jednostavne masne kiseline se razgrađuju u jetri kao i masnoće uzete hranom. Ostatci razbijenih masnih stanica izlučuju se putem sustava za izlučivanje. Da bi organizam preradio i eliminirao oslobođene masne kiseline potrebno je da prođe 7-10 dana i zato razmak između tretmana mora biti isto takav.

Na dan tretmana i sutradan potrebno je popiti dvije litre vode ili biljnog čaja. Poželjno je uzimanje preparata artičoke koji pospješuje čišćenje jetre.

Već sa nekoliko tretmana može se u obujmu izgubiti 1 konfekcijski broj.
Nakon nekoliko godina rada s kavitacijom može se reći da smo uistinu postigli efekt liposukcije kod svih osoba koje su se pridržavale naših uputa.


RADIOFREKVENCIJA TIJELA 

Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože


TERMO DEKA

Termo deka se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60 °C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata. Ovaj tretman pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd.


Vakum željenog područja

Mehanički način tretiranja kože i potkožnog masnog tkiva zasnovan na primjeni vakum masaže. Tretman masaže i limfne drenaže vakumom zasniva se na ritmičkom mijenjanju pritiska po površini kože. 

Time se u koži vrši pulsiranje, poboljšava se cirkulacija i limfna drenaža, povećava se razmjena hranljivih materija u tkivu što doprinosi boljoj ishrani tkiva. 

Preporuča se kod limfnog zastoja i svih zadržavanja tekućina, natečenost lica, kapaka, podočnjaka, umorne, sive i kože općenito lošeg izgleda, isušene kože, bora, nečiste kože, akni ili viška masnog tkiva. 

Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

Kada se uz Body Wrapping radi i Vibracijski trening, rezultati smanjenja masnog tkiva se multipliciraju. Stoga uvijek preporučujemo kompletni program mršavljenja za najučinkovitije rezultate.


Naš facebook pogledajte ovdje!