[ZAGREB] Mmm.... 300 grama čistog mesnog užitka!!! Dođite brzo u restoran Texas steak&grill house ili The Movie pub na najukusniji ramsteak s kosti na žaru za samo 59 kn! Što još čekate???

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u odličnoj atmosferi popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu! Kupon je iskoristiv u periodu do 28.04.2018.

Ponuda uključuje: Ramsteak na žaru - 300 grama čistog mesnog užitka u restoranu Texas steak&grill house ili The Movie pubu za 59 kn!

Cijena uključuje: ramsteak s kosti na žaru (300g) za 1 osobu u Texas steak&grill house ili The Movie Pubu.

 U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima.

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda. Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor. Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

Facebook pogledajte ovdje!