2 neponovljive ponude za Vašu kosu donose Crno Jaje Studio P.S. iz Rijeke već od samo 45 kn! Pranje, šišanje i frizura ili pranje kose uz tretman za oštećenu kosu te prirodnu organsku masku + frizura!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju paketa: pranje, šišanje i frizura za samo 45 kn ili pranje kose šamponom za oštećenu kosu, koji će je dubinski nahraniti uz prirodnu organsku masku za obnovu vlasišta i kose + frizura za samo 79kn! Kupon vrijedi isključivo do 15.04.2018.!

Ponuda uključuje: Studio P.S., Rijeka  - 2 neponovljive ponude za Vašu kosu već od 45 kn!


Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju:

Opcija 1) Pranje, šišanje i sušenje kose  za samo 45 kn!

Opcija 2) pranje kose šamponom za oštećenu kosu koji dubinski hrani dlaku, zatim se stavlja organska maska s prirodnim sastojcima za obnovu vlasišta i kose + frizura za samo 79 kn!


U opuštenoj i ugodnoj atmosferi nudimo Vam frizerske usluge. Naš profesionalan i stručan tim prati modne trendove i konstantno se usavršava kako bi udovoljili svakom klijentu i prvenstveno brine o zdravlju i ljepoti Vaše kose. 

Nalazimo se u samom centru grada na Korzu (nasuprot Boe) na adresi Ante Starčevića 5/1. Koristimo vrhunske proizvode za kosu poznatih brendova Loreal Professionnel i Kemon.

Obratite nam se sa povjerenjem i rezervirajte svoj termin. Čekamo Vas :)