[VELI LOŠINJ] 3 dana na prekrasnom otoku! 2 noćenja s doručkom u sobi s pogledom na park ili more u Pansionu Saturn 3*, gratis piće u caffe baru "Saturn", sve za 2 osobe već od 499kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Naudišite se posebnim mirisnim okruženjem! Dočekajte proljeće na predivnom Velom Lošinju! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 31.05.18.!!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u sobi park strana u Pansionu Saturn + jedno gratis piće u caffe baru "Saturn" + besplatni wi-fi + besplatni parking, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u sobi morska strana u Pansionu Saturn + jedno gratis piće u caffe baru "Saturn" + besplatni wi-fi + besplatni parking, sve za 2 osobe.


Dodatne pogodnosti: najam bicikla u iznosu 40,00 kn po osobi i danu (umjesto 70,00 kn), plaćanje na licu mjesta; najam skutera po cijeni od 250,00 kn na dan (umjesto 300,00 kn), plaćanje na licu mjesta.

Za kupnju 2 kupona gratis karte za muzej Apoksiomen; za kupnju 3 kupona umanjenje cijene za trajektnu kartu u iznosu 150,00 kn; za kupnju 4 kupona jedno dodatno noćenje gratis! Ove pogodnosti se ostvaruju na licu mjesta!


VIŠE O VILI SATURN


Vila SATURN se nalazi u centru Velog Lošinja neposredno uz more, samo 150 m od plaže, i nudi 9 potpuno opremljenih i udubnih soba. Četiri sobe imaju pogled na lučicu Velog Lošinja. Cijena sobe uključuje kontinentalni buffet doručak na bazi samoposluživanja. Pansion je kompletno renoviran 2005. godine.


Veli Lošinj je naselje u sastavu grada Mali Lošinj i, nakon toga grada, drugo je po veličini mjesto na Lošinju. Smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Kalvarije. Veli Lošinj je okrenut moru sa sjeverne strane.

ODMAH po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail val@val-losinj.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.