Sarajevo za vikend zvuči kao dobra ideja! 3 dana i 2 noćenja s doručkom u simpatičnom Hotelu Festival **** u staroj gradskoj jezgri, za 2 osobe već od 1199kn! Kupon vrijedi do 01.04.18.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako mislite da vam je svaki vikend isti, a svaki odmor liči na onaj prije, ovo bi mogla biti dobra prilika da otkrijete nešto u paru ili sa obitelji...Djeca do 15 godina GRATIS!

Smještaj nadomak stare gradske jezgre, na lijevoj obali Miljacke, izmeđa dva povijesna mosta "Čobanije" i "Principovog".  Ako je vaš posjet gradu poslovne prirode ili ste pak Sarajevo odabrali kao zanimljivu turističku destinaciju, hotel Festival pravi je izbor za Vas!


Hotel Festival smješten u samom centru grada idealan je za sve posjetitelje koji u naš grad dolaze zbog znamenitosti, kulturnih dešavanje ili iz poslovnih razloga.

Hotel raspolaže sa 20 smještajnih jedinica u kategoriji od 4 zvjezdice, a kako je glavni zadatak svakoga hotela da osigura savršen san svojim gostima, zbog čega je svaki detalj u sobama pomno osmišljen.


Hotel ima vlastiti parking  i restoran, koji služi kontinentalni doručak (švedski stol), uz širok izbor tradicionalnih jela iz bogate bosanske kuhinje, a hrana je iz ekološkog uzgoja.


Kupon vrijedi do 01.04.18.

Besplatan WI-FI i parking!!!