Dočekajte proljeće na prekrasnoj Makarskoj rivijeri! 3 dana/2 noćenja uz polupansion u Villi Šutić, besplatan WI-FI i parking, sve za 2 ili 3 osobe već od 889 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Villa Šutić smještena je na idealnom mjestu s kojeg se pruža nezaboravan pogled na plavetnilo, te na susjedne otoke Hvar i Brač - Promajna! Kupon za ponudu vrijedi do 01.05.18.!

VIŠE O VILLI ŠUTIĆ

Nadomak mora, sa svojom ponudom apartmana i soba, Villa Šutić nudi odmor prožet prirodom i tišinom. Sa svojim brojnim specifičnostima zadovoljiti će zahtjeve za idealnim odmorom i onim najzahtjevnijim. 


Na ograđenom privatnom posjedu nalazi se Villa sa 28 smještajnih jedinica i 25 mjesta za parkiranje. Unutar objekta također nalazi se restoran te smo u mogućnosti primiti do 80 gostiju u zimskom periodu i do 100 u ljetnom periodu.


Od mora smo udaljeni oko 250 metara, maksimalno 5 minute lagane šetnje. 
Villa Šutić nudi posebnu pogodnost za goste željne odmora, mira i tišine. Stoga uživajte u proljeću na moru! 


Odmor za cijelu obitelj! Posjetite naše malo mjesto Promajna, šetajte kroz borovu šumu pored mora, vozite bicikl ili lovite ribu! 200m do plaže! Lijepi i potpuno opremljeni apartmani i sobe za 2-7 osoba, terase s pogledom na more, sa odvojenim spavaćim sobama! 
 

Boravišna pristojba je uključena u cijenu! Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Obavezno provjeriti raspoloživost sobe prije kupnje na mail aleksandrauti@yahoo.com ili na 099/2671 917, uz KOD kupona po primitku kupona