Do kraja ožujka smjestite se u Hotelu Fanat 4* u Splitu po super cijeni od 1199kn! 3 dana/2 noćenja s buffet doručkom, ručak ili večera u 3 slijeda, superior soba, wellness&spa zona...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prekrasnom splitskom hotelu u neposrednoj blizini šljunčane plaže Žnjan, u vrhunskom smještaju, savršenoj gastronomskoj ponudi i atraktivnom wellnessu!

Prijateljski i neformalan, s poznatom reputacijom dobrog domaćina i bogatom ponudom ukusnih jela i vrhunskih vina - Hotel Fanat sigurno je najbolji izbor za sve one koji dolaze na odmor, ali i poslovne ljude kojima nudimo predah u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi.

Wellness centar

Moderno opremljen i uređen. Unutarnji bazen, sauna, fitness, masaža. Još prije tisuću godina kraljevi i kraljice uživali su opuštajući svoje tijelo, um i duh. Njihovi rituali su prošli kroz niz generacija i ove svete tradicije vrlo su inspirativne svim našim posebnim tretmanima. 

Stvorili smo oazu mira, gdje će svaki osjećaj oživjeti i gdje su stare i nove vještine obnove duha i tijela prakticirane od strane iskusnih profesionalaca. SPA nudi opuštajući ambijent, luksuznu udobnost, dragocjene proizvode te jedinstvene tretmane.

Luksuzni restoran Hotela Fanat od samog početka poznat je kao idealan izbor za organizaciju poslovnih i svečanih događanja. Kulinarske delicije će pružiti nezaboravnu ugodu Vašim osjetilima. Prepustite se izvrsnim okusima domaće i međunarodne kuhinje, uz veliki izbor vrhunskih vina i probranih jela.