U svako doba godine, OPATIJA JE UVIJEK IN! Uživajte u biseru hrvatskog turizma Opatiji! Guštajte 3 dana uz 2 noćenja u Apartmanu Tomić A-9, za 2 ili 4 osobe po super cijeni već od 599kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Miran položaj sobe u villi okruženoj palmama, egzotičnim voćkama te prekrasnom opatijskom plažom omogućuje Vam ugodan i nadasve zanimljiv odmor! Prije kupnje kupona odaberite kupon za 2 ili 4 osobe!

Apartman A-9 Opatija

Uredna soba sa posebnim ulazom, kupaonicom i vanjskom sjenicom. Soba se nalazi u sjevernom djelu Istre u Opatiji, biseru hrvatskog turizma. Opatija je poznata po liječilištima (najpoznatija thalassoteraphija), kao i čuvenom šetalištu Lungomare kojeg je dao izraditi Austougarski car Franz Joseph.

Miran položaj sobe u villi okruženoj palmama, egzotičnim voćkama kao što su mandarine, limun, grejp, te prekrasnom opatijskom plažom omogućuje Vam jedan ugodan i zanimljiv odmor. Soba se nalazi u prizemlju ville sa posebnim ulazom površine 15m2. Soba je opremljena sa krevetom dimenzije 140×200 koji se nalazi na galeriji, kutnom garniturom sa mogućnošću spavanja na istoj, dimenzije kreveta 120×200, stolom za objed, ormarom, SAT TV, te modernim mini kuhinjom sa hladnjakom, napom, peći sa dvije ploče, te weš-mašinom.

U sobi se nudi i aparat za kavu, kuhalo za vodu kao i toster. Soba posjeduje klimu za hlađenje kao i za grijanje. Kupaona je opremljena sa tuš-kabinom modernog dizajna, lavandinom i wc-om. Kupaona kao ventilaciju ima svoj prozor. U njoj možete koristiti i fen za sušenje kose. Ukoliko želite vrijeme provoditi u sjenici, nudi Vam se prekrasno mjesto za odmor u hladovini i mirisu agruma. Sjenica je opremljena sa lampom, tako da možete uživati u romantičnoj noći.

U sjenici Vam je na raspolaganju i stol gdje se može objedovati. Javni parking je udaljen od sobe 100m. Udaljenost promenade Lungomare od sobe je samo 100m, kao i poznate opatijske plaže Slatina. Park Angelina kao i park Sveti Jakov su udaljeni samo 200m od sobe i pružaju vam nezaboravni doživljaj šetnje i razgledanja mediteranskog bilja. Ljetna pozornica na kojoj se održavaju razne kulturne, glazbene manifestacije je udaljena 250m od sobe. Tenisko igralište je udaljeno samo 100 m.

Park Angelina kao i park Sveti Jakov su udaljeni samo 200m od sobe i pružaju Vam nezaboravni doživljaj šetnje i razgledanja mediteranskog bilja. Ljetna pozornica na kojoj se održavaju razne kulturne, glazbene manifestacije je udaljena 250m od sobe. Tenisko igralište je udaljeno samo 100 m.

Za vrijeme boravka u Opatiji svakako osim poznatog šetališta Lungomare posjetite i popularna šumska šetališta Opatijske rivijere, gdje ćete se okruženi netaknutom prirodom i na svježem zraku odmorit od stresne svakodnevnice i užurbanog života!