Opuštanje na Krku! Napunite baterije na 3 dana u mjestu Risika! 2 noćenja u kući za odmor Risika 51, sve za do 5 osoba za samo 799 kuna! Kupon vrijedi do 30.04.18.!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lokacija kuće idealna je za istraživanje ostatka otoka, posebno u ovom periodu godine kada otok još nije prepun turista! Krk ima mnogo toga za ponuditi! Istražite ga i smjestite se u Kući Risika!

VIŠE O 

Ova mala kuća je savršena za uživanje u miru i tišini, a blagovaona sa svojim voljenima na terasi. Kuća je ukrašena rustikalno.


Risika se nalazi na istočnoj strani otoka, u unutrašnjosti. Od općinskog središta Vrbnika je udaljena 6,2 km, od Krčkog mosta je udaljena 26,8 km. Susjedna naselja su Gostinjac u općini Dobrinj te Garica u središtu otoka.
Mjesta za posjetiti su Šilo, Stari grad Vrbnik i Krk. Malinska i Krk imaju noćne klubove za sve večernje zabave. 


Pješčana plaža Sv. Marak - najljepša plaža na otoku udaljena je 1,5 km od brda, idealna za djecu za šetnju uz more i igranje u zimskim i proljetnim mjesecima. 


Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail zeljkapopovic25@gmail.com ili na mobitel 091/548 1991 , uz KOD i ID kupona po primitku kupona.