Luksuzan wellness vikend odmor za dvoje na Sljemenu! Uživajte u prekrasnoj šumskoj oazi na zagrebačkom Sljemenu uz 1 noćenje s doručkom, saune, Whirlpool i masaža (30min) za samo 515 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mjesto gdje bajka postaje stvarnost! Uživajte u snježnoj bajci u komfornim apartmanima Snježna kraljica 4* na Sljemenu te kupanju na bazenu Hotela Tomislavov dom! Kuponi se mogu spajati! Kupon vrijedi do 15.04.2018.!

Turistički apartmani Snježna kraljica


Turistički apartmani Snježna kraljica smješteni su na vršnom dijelu Sljemena uz centralnu planinarsku stazu koja vodi do Kapelice sljemenske Kraljice Hrvata i sljemenskih skijaških staza. 

U svom sastavu ima 17 moderno opremljenih apartmana od kojih je 16/2+2 i 1/6+2. U nekima od apartmana su otvoreni kamini za romantičan ugođaj uz pucketanje vatrice u dugim zimskim noćima.

Restoran Snježne kraljice ima kapacitet 60 mjesta, a prilagođen je planinarskom ugođaju.

Uz vatru u kaminu, u našem restoranu možete uživati u davnim, gotovo zaboravljenim domaćim specijalitetima poput purice z mlincima, bunceka, restanog krumpira i krpica sa zeljem, zagorskih štrukli (kuhani,zapečeni), šne-nokli, šmarna, eingemachteca, zlevka, knedli,...

Turistički apartmani Snježna kraljica svojim položajem predstavljaju idealan odabir za održavanje seminara i sastanaka manjeg opsega. Dvorana, kapaciteta do 50 mjesta, ima prirodno svjetlo, regulirajuću umjetnu rasvjetu i mogućnost potpunog zamračenja, a opremljena je suvremenom audio-vizualnom opremom.

Zajedničke prostorije sadrže i dodatne sadržaje koji uključuju: dvije saune, sprave za rekreaciju i whirlpool-jacuzzi.