Osvježite, vitalizirajte i pomladite svoje lice! Beauty salon Vabela iz Zagreba nudi Vam lasersku fotorejuvenaciju i serum hyalurona za samo 69 kn! Kupon vrijedi do 27.04.2018.!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Briga o koži trebala bi biti odgovornost svih nas. Proces starenja je fiziološki proces i ne možemo ga zaustaviti, ali možemo današnjem suvremenom čovjeku omogućiti da pri tome što duže zadrži lijep izgled! Fotopomlađivanje ili fotorejuvenacija postupak je pomlađivanja kože i bavi se problemom starenja.

Za razliku od tradicionalne metode pomlađivanja kože;koja se zasniva na uklanjanju dijela epiderma ili derma u cilju korekcije nepravilnosti; lasersko pomlađivanje ili tzv. fotorejuvenacija koristi svjetlost lasera u cilju zatezanja kože i simulacija sinteze kolagena.


Zagrijavanje kože laserom uzrokuje pucanje kolagenih veza te koža potiče ubrzani i veći nastanak novih. Otklanjanjem površinskih oštećenih epidermalnih slojeva laser ujednačava teksturu kože, potiče mikrocirkulaciju i obnavlja elastična vlakna, a koža poprimi mlađi izgled,bolju teksturu,postaje zategnutija, glađa i vidljivo bolje kvalitete.


Fotopomlađivanje ne oštećuje kožu,tako da ne postoji period oporavka. Osnovni motiv za dolazak na tretman je želja za uklanjanje znakova starenja, bora, zatezanje kože, uklanjanje rozacee (crvenilo), hiperpigmentacijskih promjena (staračke pjege,pjege dobivene djelovanjem sunčanih UV zraka) koje su također postale veliki estetski problem.