Pobjegnite u Opatiju, i guštajte na blagom proljetnom suncu i u super paketu Hotela OPATIJA uz 3 dana/2 noćenja, buffet doručak i večeru, 1 piće uz večeru, sve za 2 osobe za 1044 kuna!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zašto volimo Opatiju? Povoljan prometni položaj, bujna vegetacija i ugodna klima bili su i ostali razlog trajne omiljenosti Opatije među starim i mladim gostima!

Hotel Opatija smješten je u srcu primorskog grada istog imena. Nalazi se u prekrasnom njegovanom parku nadomak gradskog kupališta i poznatog opatijskog šetališta. Opatija, često zvana Biser Jadrana, jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj i ima najdužu turističku tradiciju na Jadranu. 

Hotel ima više od 200 soba (od kojih su 93 klimatizirane), a sve raspolažu telefonom, satelitskom televizijom, međunarodnim utičnicama od 220 V te kupaonicom i WC-om. Također u hotelu se nalazi i najveći bazen s grijanom morskom vodom u Opatiji!

Hotelski prostrani restoran „Vienna” može primiti i do 400 ljudi, a nudi pomno odabrane specijalitete domaće i internacionalne kuhinje. S jedinstvene terase hotela, jedne od najvećih i najljepših u Opatiji, posjetitelji će moći uživati u prekrasnom pogledu na more uz osvježavajuće piće i ukusne slastice.

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reservation3@hotel-opatija.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.