[SAN SERVOLO] Otkrijte Istru, predivan smještaj i vrhunsku pivu! 3 dana/2 noćenja s doručkom u Villi San Servolo, korištenje wellnessa (saune i bazen), piće dobrodošlice, po super cijeni za dvoje!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zasigurno ste već upoznati sa vrhunskom pivom San Servolo? A jeste li znali da postoji i San Servolo resort & beer spa u malom istarskom mjestu u Bujama nedaleko od Umaga? Ne propustite ovu posebno "ispričanu priču" i paket uživanja za dvoje! Opustite se u saunama resorta, uživajte u vrhunski uređenim sobama, piću dobrodošlice - uz čašu svjetlog ili crvenog piva, neograničenom korištenju bazena, fitness studia, WI-FI i parkinga!

Bujska pivovara omogućila je svojim gostima opušteno uživanje u vrhunskom San Servolo pivu i gastronomskim delicijama svoje pivnice uz odmor u novo otvorenim San Servolo smještajem, udobnim i elegantnim sobama smještenim u neposrednoj blizini pivnice.


Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana i 2 noćenja s doručkom u Villi San Servolo u deluxe sobi (2+1) - francuski krevet i fotelja na razvlačenje + piće dobrodošlice - čaša svjetlog ili crvenog piva + neograničeno korištenje finske i turske saune + neograničeno korištenje bazena + korištenje fitness studia + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana i 2 noćenja s doručkom u Villi San Servolo u superior sobi (2+2) - francuski krevet i kauč na razvlačenje + piće dobrodošlice - čaša svjetlog ili crvenog piva + neograničeno korištenje finske i turske saune + neograničeno korištenje bazena + korištenje fitness studia + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 osobe.


San Servolo resort & beer spa smještaj otvoren je i za druge zaljubljenike u magičnu Istru. Posebno za ljubitelje pješačenja i biciklizma koji posjećuju obližnju pješačku i biciklističku stazu PARENZANA. Isto tako i za istinske znalce pravih vrijednosti koji zaljubljeno obilaze istarske bisere Grožnjan i Oprtalj. Vrata smještaja San Servolo nisu zatvorena ni vinoljupcima sa brojnih okolnih vinskih cesta.


Sobe San Servolo smještaja odišu prostranošću, ispunjene su prirodnim svjetlom i elegantnim namještajem. Iznimno su udobne što uz pitomo okruženje osigurava intimno ozračje odgovarajuće za oslobađanje od svakodnevnog stresa i opuštanje u kraljevskom hedonizmu.

Villa San Servolo sastoj se od 11 deluxe room (2+1 dvokrevetna soba + fotelja na razvlačenje) i od 3 superior room-a (2+2 dvokrevetna soba + kauč na razvlačenje).
Sobe su uređene u klasičnom i modernom stilu. 

Sve sobe imaju TV ravnog ekrana, besplatni bežični pristup internetu, sef, mini bar, privatnu kupaonicu s tušem, besplatne toaletne potrepštine i sušilo za kosu, ogrtače i papuče.


Wellness centar nalazi se u Villi San Servolo i sastoji se od fitness studio-a, bazena, turska i finska sauna te Beer Spa. Korištenje Beer Spa-a se naplaćuje.
Obavještavamo goste Ville Romantice da je korištenje wellness centra udaljeno 100m.