Još samo DANAS!!! ALL INCLUSIVE usluga u Waterman Svpetrvs Resortu! 4 dana/3 noćenja uz Uskršnji doručak...od 1797kn za dvoje! A ne propustite ni glazbeni spektakl - koncert Petra Graše!!!

76 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nedaleko od hotela, u supetarskoj Školskoj sportskoj dvorani počastite se glazbenim spektaklom na sam Uskrs - koncert Petra Graše! Kupnja ulaznica individualno na licu mjesta. Proslavite Uskrs na nezaboravan način!

Ponuda uključuje: 4 dana uz 3 noćenja u 1/2+1 Island sobi ili 1/2+2 Waterman superior sobi - RASPRODANO!!!, ALL INCLUSIVE usluga, sve za 2 osobe.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskih i unutarnjeg bazena, sauna, jacuzzi, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno, dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.

Vrijednost više: 

20 % popusta na tretmane u Island Spa centru Waterman Svpetrvs Resorta - manikura, pedikura, tretmani lica, kupke! 

           20 % popusta na sve usluge frizerskog salona Amia's Beauty Box!

Posebna pogodnost: Velika atrakcija - potraga za Uskršnjim jajem Waterman Svpetrvs Resort želi Uskrs proslaviti u stilu. Pridružite se avanturi lova na Uskršnja jaja koji će biti organiziran na prostoru našeg Resorta. Program započinjemo prigodnim Uskršnjim doručkom, slijedi potraga za jajima, brojne igre i radionica za djecu te obavezno slikanje s Uskršnjim zecom. Pripremili smo za vas posebna iznenađenja i nagrade za najmlađe. Ponesite samo svoj fotoaparat, za ostalo ćemo se pobrinuti mi.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 23:00, večera.

2+1 soba – Island standard double room: balkon ili terasa, dvokrevetna soba  sa mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, telefon, satTV, kupatilo sa tuš ili kada,  sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu) 

2+2 soba – Waterman Superior Room: balkon ili terasa, soba s 1 bračnim krevetom i  mogućnošću pomoćnog ležaja za dvoje (sve u jednoj prostoriji), telefon, satTV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

Mogućnost doplate za dodatni dan u periodu od 02.04. do 08.04.18. (koji nisu obuhvaćeni ovom ponudom) iznosi 549,00 kn za Island sobu po noćenju i 659,00 kn za Superior sobu po noćenju, sve za uslugu all inclusive, doplata na licu mjesta.

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: sales@watermanresorts.com uz kod i ID kupona (posebno naglasite ukoliko dolazite s djecom, te navedite godište djece).

U nedjelju, 1.4. točno na Uskrs u supetarskoj će sportskoj dvorani Petar Grašo održati veliki koncert. Kupnja ulaznica individualno na licu mjesta.