[Moravske Toplice] Uživanje u Termama 3000! 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona u Hotelu Termal****, finska sauna, neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000, za dvoje i za 1371 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u komfornom smještaju u Hotelu Termal u Moravskim Toplicama! Pregršt sadržaja i pogodnosti očekuju Vas kupnjom ovog kupona! I kao novitet - direktna povezanost hotela s Termama 3000! Uživajte u hedonizmu.....

Hotel Termal**** namijenjen je gostima koji se žele na odmoru odmoriti i učiniti nešto za svoje zdravlje. U hotelu su cijenjeni mir i tišina, zato je hotelsko ozračje i raspoloženje u 136 soba opuštajuće i umirujuće. Sve sobe su renovirane u 2014. godini. Hotel pruža brojne vježbe u vodi i programe za očuvanje zdravlja i dobrog raspoloženja.

Vodeni park Terma 3000 - Moravskih Toplica obuhvaća doživljajni bazenski kompleks Terme 3000 i unutarnje i vanjske bazene hotela. Gostima i posjetiteljima na raspolaganju je ukupno čak 30 vanjskih i unutarnjih bazena s crnom termomineralnom vodom i običnom vodom. 

Crna termomineralna voda iz Terma 3000 - Moravskih Toplica blagotvorno utječe na kožu, a istraživanja su dokazala i njezino djelovanje u smislu olakšavanja reumatskih i drugih tegoba.

Najviša točka bazenskoga kompleksa Terme 3000 je 22-metarski toranj s više tobogana. Dulje spustove omogućuju tobogani dužine 170 i 140 metara s vizualnim i zvučnim efektima.

Novo - direktna povezanost hotela s Termama 3000!