Obnovite svoju kožu koja je pod utjecajem hladnoće, sunca i isušenog zraka u salonu Pedi SpA! Uz peeling, masažu i tretman kisikom vratite svježinu i elastičnost svome licu za već od 105 kn u Zagrebu!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite fenomenalnu ponudu, osvježite svoju kožu i osjećajte se super nakon posjeta Pedi spA Salonu. Prepustite se stručnjacima, izaberite između 2 vrste tretmana i uživajte u ponudi s do 48% popusta! Kupon vrijedi do 28.04.2018.!

Tretiranje kože čistim kisikom  prirodna je, ugodna i sigurna metoda kojom pospješujemo obnavljanje stanica kože. 


Naš organizam koristi 98 posto kisika za obnavljanje stanica, a tek 2 posto ostaje za obranu od slobodnih radikala. Budući da je naša koža, a pogotovo koža lica, izložena vanjskim utjecajima poput hladnoće, vrućine, sunca, zraka isušenog sustavima za grijanje prostorija u kojima boravimo i sve većoj koncentraciji zagađenosti zraka, obnavljanje stanica kože je usporeno i otežano. 


U tretmanima kisikom koristimo Oxy Pro Age uređaj - najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije i regeneracije kože lica i tijela.

Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. 
Usput se povećava i mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna.

Rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana.

Kisik u kombinaciji s kozmetikom na bazi nano-tehnologije koja se posebnim aplikatorom nanosi u kožu i potkožno tkivo omogućuje nam da budemo izrazito učinkoviti u tretmanima koje nudimo. Kozmetika koju koristimo dizajnirana je u prestižnom talijanskom laboratoriju, bez parabena je i pogodna za svačiju kožu, sadrži matične stanice biljaka i formulaciju hijaluronske kiseline najnovije generacije, a kreirana je kako bi radila u potpunoj sinergiji s AMI Oxy Pro Age uređajem u tretmanima:


• anti-age tretmani s hijaluronskom kiselinom
• tretmani osjetljive kože sklone crvenilu i kuperozi
• tretmani hiperpigmentacije i mrlja na koži
• tretmani akni i nečiste kože
• tretmani hidratacije
• tretmani čistim kisikom