[ZAGREB] Otkrijte koje tvari izazivaju alergijske reakcije u vašem tijelu! Alergološko testiranje putem krvi na 30 alergena u Poliklinici LabPlus 2 uz 50% popusta!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako vas muči kašalj, curenje nosa, svrbež očiju, kožni osip, krajnje je vrijeme da napravite testiranje za alergije! Vrijeme je da svoj život učinite kvalitetnijim, zdravijim i bezbrižnim! Kupon se može iskoristiti do 20.04.2018.!

Poliklinika LabPlus 2 u želji da Vam olakša brigu o vlastitom zdravlju, bez čekanja i nepotrebne birokacije donosi vrhunsku ponudu ALERGOLOŠKOG TESTIRANJA PUTEM KRVI U ZAGREBU na čak 30 alergena u pola cijene!


Izbjegnite redove i mjesece čekanja i obavite to kvalitetno i brzo, kupnjom ovog kupona! Isti možete kupiti za sebe ili pokloniti za nekoga za kojeg smatrate da bi mu/joj trebalo!

 

Analize se obavljaju najmodernijim instrumentima uz upotrebu najkvalitetnijih reagensa za laboratorijske pretrage.

U ugodnoj atmosferi, sa što manje stresa, otkrijte koje tvari izazivaju alergijske reakcije u vašem tijelu! Stručno osoblje Poliklinike pomoći će vam da brigu o svojem zdravlju vodite na bolji i najkvalitetniji način. 


U Poliklinici se možete testirati na panele od 30 alergena, i to nutritivni i respiratorni ili miješani panel.


VAŽNO!!! Nije moguće mijenjati alergene unutar odabranog panela.

Nije potreban dolazak natašte. Testiranje je moguće tokom cijelog dana. Nalazi su gotovi unutar 4 radna dana.

Testiranje se radi putem krvi. Vađenje krvi iz vene ili iz prsta (za one koji ne podnose vađenje krvi iz vene).


Pretraga je izuzetno efikasna jer pokazuje da li na ijedan testirani alergen reagirate i u najmanjim tragovima. Osobito se preporuča za malu djecu kojima kožni testovi nisu baš omiljena pretraga.