[ZAGREB] Skidanje centimetara uz 10 dolazaka u salon Goga za samo 345 kn! Osim vježbanja u termokapsulama, ponuda uključuje i 2x aparativna limfna drenaža i 2x infrared sauna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pozdravite se sa suvišnim centimetrima uz 10 dolazaka u salon za njegu i masažu tijela "Goga" za samo 345 kn! Kupon se može iskoristiti do 12.05.2018.!

Termo kapsula

Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultate u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo 25 minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.

Kapsule su zagrijane na temperaturu tijela (37 stupnjava celzijevih), što pomaže organizmu da trenutno sagorijeva masne naslage. Pokreće se brži protok limfe, pojačava se cirkulacija. Utezi koji se nalaze u kapsuli daju veći otpor radu mišića. Zamatanjem u PVC foliju, pojačava se znojenje i detoksikacija organizma.

Infra red kapsula

Blagotvorno djelovanje infra-crvenih zraka dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice pa zahvaljujući tome koža postaje čista, sjajna i meka. Povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima.

Limfna drenaža
Limfna drenaža je jedinstvena tehnika za održavanje i poboljšavanje psihofizičkog zdravlja i lijepog izgleda, uklanjanje stresa i relaksaciju. Osnovna svrha joj je uspostavljanje ravnoteže između tekućina u organizmu te izbacivanje viška tekučine iz organizma kako bi se lakše riješio masnih naslaga.