Studio Nice u Zagrebu brine za Vaše lice! Osvježite se uz paket lica za vidljivo brisanje bora sa 4 radiofrekvencije i serumima hyalurona i kolagena za samo 269 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smanjite bore i zategnite kožu za samo 269kn uz 4x tretmana radiofrekvencije lica sa dodatkom hyalurona i kolagena. Dolazak je predviđen u razmaku od 7 dana, tretman traje 30 minuta...Kupon vrijedi isključivo do 05.05.2018.

O SALONU:

"NICE" je frizersko-kozmetički studio za njegu kose, lica i tijela prilagođen ženama i muškarcima. Mjesto u kojem se možete pobrinuti za izgled i zdravlje.

TRETMANI RADIOFREKVENCIJE LICA

Tretmanom lica RF znatno se smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica te uspješno tretiraju akne.

Smanjivanje bora na licu i oko očiju - RF tretmanima znatno se ublažavaju nazolabijalne bore, bore na čelu i oko očiju, koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja.