[BAŠKA VODA] Vrijeme samo za Vas! Wellness opuštanje uz 2 dana/1 noćenje s buffet polupansionom, korištenje unutarnjeg bazena, sauna i fitnessa, sve za 2 osobe u Grand Hotelu Slavia već od 519 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 1 ili 2 noćenja za 2 osobe s buffet doručkom i večerom! Isplanirajte bijeg u dvoje i iznenadite svoju bolju polovicom wellness uživanjem u Grand Hotelu Slavia! Kupon se može iskoristiti do 25.03.2018.!

GRAND HOTEL SLAVIA podiže sveukupnu razinu udobnosti i doživljaj svojim gostima, čuvajući istovremeno tradiciju i baštinu izuzetne građevine, koja datira iz davnih 30-ih godina prošlog stoljeća.

Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na poznatoj Makarskoj rivijeri, svega nekoliko koraka od mora i plaže koja nosi Plavu zastavu, ovaj lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju pogled na more koji oduzima dah.

Sobe uređene u retro-vintage stilu, potpuno su klimatizirane i opremljene TV-om ravnog ekrana, minibarom, telefonom , besplatnim bežičnim internetom, a u kupaonicama vas očekuje walk-in tuš ili kada, te luksuzna linija kupaonskih potrepština.  

Fontana SPA centar koji se prostire na 800 m2 odvest će vas u svijet potpunog opuštanja. Unutarnji slatkovodni bazen sa 2 jacuzija, 4 različite saune, fitness centar sa kardio-vaskularsnim spravama, masaže...samo su dio bogate wellness ponude.