Uz pomoć drevne azijske recepture koju sadrže TigerHOT flasteri olakšaj si još danas život i riješi se boli - 3 pakiranja za samo 59 kn! Kupon vrijedi do 21.04.2018.; ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku!!!

Sada više nema potrebe da trpiš bolove. 

Konačno je na naše tržište stiglo nevjerojatno rješenje koje se od davnina koristi u azijskoj medicini. Riječ je o kamforu koji se dobiva iz zimzelenog kamforovog drveta i koji oslobađa od bolova u leđima, zglobovima i mišićima.

Dokazano je da ova prirodna tvar ima višestruko ljekovit učinak. Koristi se u medicini u različite svrhe. Najveći doprinos kamfor je dao u liječenju bolova u mišićima i zglobovima, artritisa, neuralgije, reumatizma, upale živaca, uganuća i iščašenja. Također, ubrzava cirkulaciju krvi i smiruje upalne procese.

Nevjerojatno ljekovit učinak kamfora od sada je dostupan i tebi – zahvaljujući TigerHOT flasterima! Ovi učinkoviti flasteri sadrže ljekovite tvari od kojih je najjača kamfor koji ima i najblagotvorniji učinak.

TigerHOT flaster u dodiru s kožom otpušta ljekovite tvari i poboljšava cirkulaciju krvi, smanjuje otekline i opušta napetost mišića

Nakon primitka kupona potrebno je osobne podatke, broj telefona, adresu za dostavu, kod i ID kupona proslijediti OVDJE