TigerHOT - 3 x 30 revolucionarnih flastera za olakšavanje bola i smanjenje napetosti za samo 59 kuna! Kupon vrijedi za 3 pakiranja!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz pomoć drevne azijske recepture koju sadrže TigerHOT flasteri olakšaj si još danas život i riješi se boli - 3 pakiranja za samo 59 kn! Kupon vrijedi do 21.04.2018.; ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku!!!

Sada više nema potrebe da trpiš bolove. 

Konačno je na naše tržište stiglo nevjerojatno rješenje koje se od davnina koristi u azijskoj medicini. Riječ je o kamforu koji se dobiva iz zimzelenog kamforovog drveta i koji oslobađa od bolova u leđima, zglobovima i mišićima.

Dokazano je da ova prirodna tvar ima višestruko ljekovit učinak. Koristi se u medicini u različite svrhe. Najveći doprinos kamfor je dao u liječenju bolova u mišićima i zglobovima, artritisa, neuralgije, reumatizma, upale živaca, uganuća i iščašenja. Također, ubrzava cirkulaciju krvi i smiruje upalne procese.

Nevjerojatno ljekovit učinak kamfora od sada je dostupan i tebi – zahvaljujući TigerHOT flasterima! Ovi učinkoviti flasteri sadrže ljekovite tvari od kojih je najjača kamfor koji ima i najblagotvorniji učinak.

TigerHOT flaster u dodiru s kožom otpušta ljekovite tvari i poboljšava cirkulaciju krvi, smanjuje otekline i opušta napetost mišića

Nakon primitka kupona potrebno je osobne podatke, broj telefona, adresu za dostavu, kod i ID kupona proslijediti OVDJE